Jobbet Digitaliseringsteam har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Digitaliseringsteam publicerad av Semcon

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Har du drömt om att få vara med i digitaliseringen och utveckla framtiden? Kanske tillsammans i ett team med dina närmsta vänner, tidigare kollegor eller studiekamrater? Ta då chansen att ansöka till oss på Semcon! Vi söker just nu efter en person eller ett mindre team som tillsammans kan utveckla framtidens produkter.   
Idag händer mycket inom autonoma system, digitalisering och andra mjukvarutunga områden och vi förstärker därför upp med flera mjukvaruutvecklare till vår verksamhet i Östergötland.  
 
Din roll 
Vi erbjuder konsultuppdrag inom din profession på plats ute hos kund eller i projektform, allt beroende på vad som är på gång för tillfället. Våra kunder utvecklar inbyggda system med produkter inom alltifrån energiområdet, fordon- och transportindustrin, logistik, medicin, Life science och försvarssektorn.  
Möjligheterna är många med ett internationellt koncernbolag som Semcon där du kan söka dig mot utlandsprojekt, se dig om i Sverige eller hos någon av våra lokala kunder i Östergötland och främst Linköping.  
Din profil 
Du är civilingenjör inom datateknik eller motsvarande med några års relevant yrkeserfarenhet. Meriterande är tillämpade kunskaper från t ex nedanstående områden;

  • Systemutveckling 
  • Hårdvarunära mjukvaruutveckling i C / C++, Embedded C 
  • Scriptspråk som Python eller liknande 
  • Erfarenhet av byggsystem 
  • Testdriven utveckling, CI Jenkins, Git, gerrit 
  • Kravhantering, dokumentation och versionshantering 
  • Agil utvecklingsmetodik liknande Scrum 
Svenska och engelska, flytande i tal och skrift är ett krav. Då flera av våra kunder kräver svenskt medborgarskap så är detta i vissa fall en förutsättning för anställning. 
Vi tror att du som är nyfiken på rollen som konsult och vill utvecklas och arbeta med teknik i framkant passar bra på Semcon! Gillar du dessutom att arbeta i team och lära av och med dina kollegor är rollen rätt för dig.  
Ansökan 
Låter rollen som mjukvaruutvecklare intressant? Skicka då in din/er ansökan så snart som möjligt då vi gör ett löpande urval. Vid frågor välkommen att kontakta Team Manager Andreas Marinus på 073 325 33 01
 
Varmt välkommen med din ansökan!
 

Referens

145334

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till