Jobbet Digitaliserings-specialist till Stora Enso packaging! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Digitaliserings-specialist till Stora Enso packaging! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning


Är du intresserad av digitalisering och vill ta nästa steg i karriären? Vill du ha en omväxlande och utmanande arbetsplats med framtida utvecklingsmöjligheter? Då har du hittat rätt!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som digitaliseringsspecialist kommer du att få jobba mycket hands on. Din roll är bred och du kommer få utveckla befintliga processer och automatiseringsförslag. Du kommer bli en del av ett globalt företag med fokus på IT-området i tre orter. Jönköping, Skene och Vikingstad. Du kommer få axla rollen som idéspruta och implementera dessa för att underlätta företagets verksamhet. Tillsammans med din digitaliseringsgrupp på tre personer kommer ni att utveckla och skapa smartare och hållbara lösningar till bolaget. Företaget har en gedigen introduktion som alla medarbetare får gå, men också en individanpassad introduktion baserad på dina tidigare erfarenheter. Därför kommer du att kunna känna dig trygg i din nya roll.

Om företaget
Vår kund värnar om miljön och vill att du är likasinnad! Stora Enso är ett globalt företag med 26 000 anställda. Stora Ensos packaging division behöver nu expandera sitt team för att fortsätta vara en ledande leverantör av förnybara material. Alla produkter som levereras till kund är förnybara, återanvändningsbara och återvinningsbara. Målet är att ersätta fossila material med miljövänliga alternativ. Något som uttrycker Stora Ensos atmosfär är nyfikenhet, kreativitet och lösningsorientering. Tillsammans kan man skapa morgondagens lösningar och säkerställa klimatsmarta alternativ. Allt som är baserat på fossila material kan bli tillverkat av ett trä imorgon! Hos Stora Enso kommer du att från din första arbetsdag bli omhändertagen och stöttad på din resa mot att bli ditt bästa jag. Det som krävs av dig är driv och engagemang! Företaget har också ett talangprogram där du, med tiden, kan komma att nå ut till företagets andra divisioner. Stora Enso erbjuder en tjänst, plats och möjlighet till personlig utveckling!

Din profil
Vi söker dig som är hungrig på att lära mer. Som person är du konsultmässig och flexibel i ditt arbete. Du är social, utåtriktad och trivs att jobba i team. Du är dock inte främmande för att själv hitta förbättringspotentialer och åtgärda dessa. Att få jobba i en utvecklande och utmanande verksamhet är något du tycker är kul och ser fram mot. Skallkrav: - Programmeringskunskap inom SQL. - Svenska och engelska i tal och skrift. - Körkort. - Förståelse kring digitalisering. Meriterande: - Erfarenhet av en liknande roll är starkt meriterande. - Kunskap om Power BI. - Erfarenhet från systemrapporteringssystem. Då produktion sker i alla tre orter ser vi att du är flexibel med sporadiska resor till dessa, främst Jönköping och Skene.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Villkor Ort: Jönköping eller Skene. Valfritt. Resor mellan orterna förekommer i tjänsten. Omfattning: Heltid, tillsvidare Urval: Sker löpande Start: Omgående SÖK TJÄNSTEN IDAG FÖR ATT INTE MISSA CHANSEN!

Referens

19827

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till