Jobbet Digitalansvarig till Bilprovningen, Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Digitalansvarig till Bilprovningen, Stockholm publicerad av Ada Digital

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du ansvara för utvecklingen av Bilprovningens digitala tjänster i kundresan?

Som Digitalansvarig på Bilprovningen i Stockholm får du driva tjänsteutvecklingen i en offensiv satsning på det digitala kundmötet. Det här är ett prioriterat område hos oss och du kommer i ett tätt samarbete med marknadsförare driva funktionalitetsutveckling för att förbättra kundupplevelsen i bokningsflödet samt automatisera marknadsaktiviteter.

VI ERBJUDER DIG

  • Att i en ny roll som Digitalansvarig bidra till Bilprovningens digitalisering och framtid
  • Ansvaret för att lyfta bilprovningen.se och Mina Sidor till en ny nivå genom strategisk tjänsteutveckling i den digitala kundresan
  • En familjär och välkomnande kultur där samarbete och gemenskap är en viktig del av framgångarna
  • Att vara en del av ett företag med högt kundförtroende och stor kundnöjdhet

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Digitalansvarig kommer du ha en nyckelroll och ett stort inflytande i den digitala kundresan. Fokus ligger på att styra om kommunikationen från pappersutskick till digitala utskick, utveckla vår hemsida och Mina Sidor. Här kommer du att agera produktägare och kravställare för bilprovningen.se gentemot externa leverantörer och IT-avdelning. Du kommer även ansvara för:

  • Internrapportering, resultatanalys och att driva utvecklingsplanen via fastslagna KPIer.
  • Att utveckla kanalstrategin för Bilprovningens externa digitala kanaler
  • Att publicera innehåll på bilprovningen.se
  • Arbete med SEO, SEM, Google Adwords i samarbete med extern partner
  • Arbete i Google Analytics för analys av webbplatser, sökbeteenden och konvertering

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att tillhöra ett team om sex personer och jobba nära vår IT-avdelning samt direkt mot externa leverantörer inom framförallt webbutveckling. I ditt närmaste team kommer du jobba med ansvarig för kommunikation & PR, kundserviceansvarig, analytiker och marknadsförare. I din vardag kommer du även att ha kontakt med vår digitalbyrå samt vår performance marketing-byrå.

MER OM DIG

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av digital tjänsteutveckling i agila processer och föränderlig miljö. Du är van att agera kravställare mot både externa leverantörer och intern IT-avdelning utifrån ett kundperspektiv. Det är positivt med tidigare erfarenhet som produktägare. För att lyckas i den här rollen ser vi att du har god vana av Google Analytics för analys av webbplatser och sökbeteenden. Det är meriterande om du har erfarenhet av copy, att skriva och publicera egna texter samt om du har vana av att hålla presentationer i ledningssammanhang. Du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område
Om du vill vara med att driva vår förändring framåt är du varmt välkommen till oss!

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Referens

9AE2CE1EB5604B219EB99F292DF6311D

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till