Jobbet Digitala redaktörer till Femina och Residence har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Digitala redaktörer till Femina och Residence publicerad av Aller media

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Digitala redaktörer till Femina och Residence

Vill du vara med på vår spännande resa när vi skapar en ny gemensam redaktion för två av Sveriges främsta varumärken inom mode, livsstil och inredning? Är du en digitalt driven redaktör och journalist med passion för både kvalitet och genomslag? Då kan vi vara en perfekt match för varandra!

Femina vill göra kvinnors liv rikare med god läsning och en spännande blandning av yta och djup – vi brinner för att ge inspiration till kvinnor som är nyfikna, öppna och vill unna sig något extra. Residence erbjuder alltid Sveriges vackraste hem­inredningar, samt insatta och välskrivna reportage om det mest spännande inom design, arkitektur och konst.

Med start i juni flyttar redaktionerna för Femina och Residence ihop i Aller medias centralt belägna lokaler på Humlegårdsgatan Stockholm. I samband med detta inleder vi också en stor digital satsning för båda varumärkena – och nu söker vi två digitala redaktörer med spetskompetens inom onlinejournalistik och digital distribution samt stort intresse för våra kärnämnen: mode, livsstil, kultur, skönhet och inredning.

Tillsammans når varumärkena Femina och Residence redan hundratusentals kvinnor varje vecka i sina digitala kanaler. Nu siktar vi ännu högre och vill skapa morgondagens innehållserbjudande för våra fantastiska målgrupper. Som en av våra digitala redaktörer kommer du att jobba med båda varumärkena – och med renodlat fokus på våra digitala kanaler.

I rollen som digital redaktör kommer du att jobba med våra sajter, sociala medier, nyhetsbrev, vårt e-handelserbjudande och vår SEO. Målet är att öka vår digitala räckvidd och vårt

genomslag i alla våra prioriterade digitala kanaler.

Vi söker därför dig som:

  • Brinner för redaktionellt innehåll av högsta redaktionella kvalitet inom mode, livsstil, kultur, skönhet och inredning. Du är driven textredigerare och skribent.
  • Är målinriktad och van att jobba både datadrivet och kreativt för att nå ut med innehåll till så många som möjligt – i alla kanaler som gör det möjligt.
  • Har arbetat framgångsrikt med webbpublicering och sociala medier de senaste åren. Hanterar Photoshop.
  • Har god erfarenhet av att i såväl realtid som i efterhand analysera räckvidd och engagemang, kan dra relevanta slutsatser och formulera strategier utifrån resultaten.
  • Har en utbildning inom journalistik/digitala medier eller motsvarande arbetslivserfarenhet från redaktionell miljö.
  • Producerar innehåll i högt tempo och med stor noggrannhet.
  • Har spetskunskaper inom SEO, sociala medier, annan digital distribution och är van vid att sätta upp strategier för hur innehåll ska distribueras och konvertera från olika kanaler – oavsett om det är till en artikel med lång lästid, en prenumeration på ett nyhetsbrev eller ett köp i vår webbshop.
  • Är bra på att hitta aktuella ämnen och nyheter i sociala medier och i verkligheten.
  • Har erfarenhet från en nyhetsdesk eller annan digital first-redaktion med höga trafikmål och dagliga deadlines.
  • Har dokumenterad erfarenhet av att jobba flermedialt – kunskaper inom videoredigering är en merit.

Sök!

Hos oss får en viktig på en spännande och kreativ arbetsplats i ett mediehus där vi är drivna och gillar förändring, samtidigt som vi bryr oss om varandra. Vi är ett företag med mycket kärlek för både anställda, våra användare och våra kunder.

Vi utvärderar kandidater löpande, så sök tjänsten snarast – senast dock den 28 juni 2019. Tjänsten är på heltid och placerad på vårt kontor i Stockholm. Tillträde efter överenskommelse.

Har du frågor angående tjänsten eller företaget? Kontakta Åsa Liliegren, asa.liliegren@aller.com inga ansökningar via mail.

Vi ser fram emot din ansökan!

**

Det här är Aller media!

Vi är ett mediehus med en familjärkänsla som ligger i framkant och drivs framåt av vår vision, att göra kvinnors liv rikare. Vår affärsidé är att genom starka varumärken och innehåll med hög redaktionell kvalitet skapa underhållning och inspiration till kvinnor. Vi utvecklar ständigt nya sätt att engagera, ge upplevelser och tjänster till våra läsare, användare, besökare och följare – både i tryckta och digitala medier såväl som i den fysiska världen.

Det krävs en skön mix av människor, passioner och talanger för att driva och utveckla ett av Sveriges ledande mediehus. Som arbetsgivare strävar vi efter att erbjuda de utmaningar våra medarbetare vill ta sig an, vilket innebär ständig utveckling för våra medarbetare, för inom Aller media myllrar det av möjligheter för dig som har viljan och modet att ta för sig.

Vi har centrala kontor med sköna takterrasser både på huvudkontoret i Stockholm och i Malmö. I koncernen Aller media ingår Make Your Mark, OTW och Narva, vi skapar samt utvecklar några av Sveriges mest välkända varumärken inom tidskrifter, ELLE, Må Bra, Svensk Damtidning, Allers, Hänt TV, Baaam, Femina och Residence.

Välkommen med din ansökan till Aller media.

Referens

626_GS_ALLERS

Video


Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till