Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Digital redaktör till allas.se och recept.se jobb i Malmö på Aller media

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Digital redaktör till allas.se och recept.se på Aller media

Digital redaktör till allas.se och recept.se

Aller media Malmö, Skåne län Heltid

Älskar du digitalisering, teknik och tycker det är en självklarhet att fatta beslut baserade på användardata? Är du en flyhänt skribent som dessutom har djup förståelse för vad som funkar i olika digitala kanaler och tycker att det är både roligt och spännande att testa nya grepp? Då kan det vara dig vi söker till allas.se och recept.se!

År 2020 vann allas.se det prestigefyllda priset ”Årets tidskrift” och tillsammans med vår digitala storsatsning recept.se växer vi så att det knakar. Nu söker vi en ny stjärna till vårt framåtlutade gäng där tempot är högt, samarbetet i fokus och vi ständigt når nya mål!

Allas.se är inte bara varumärket Allas digitala plattform – det är en där vi med vårt fantastiska innehåll når ut till kvinnor, som är yngre än den målgrupp som traditionellt sett varit veckotidningars (Allers, Allas, Året Runt, Hemmets veckotidning). Vi når en miljonpublik varje vecka och berör våra läsare med vardagsnära och viktiga ämnen samt insiktsdriven journalistik.

Recept.se är vår stora matsatsning där vi samlat tusentals recept från våra veckotidningar. Recept.se är under stark tillväxt och på väg att bli Sveriges ledande plattform för matintresserade.

Allas.se- och recept.se-gänget har högt i tak och vi rör oss mellan högt och lågt; från nära berättande i vår tunga reportagejournalistik till rena nöjesnyheter och finurliga husmorstips och goda recept. Vi är både måndagsgröt och guldkant – och vi tar oss an allt med samma entusiasm och driv!


Om rollen

Som digital redaktör står du på frontlinjen i utvecklingen av våra sajter och har fullt fokus på en positiv användarupplevelse som skapar lojalitet hos våra besökare. Du har också ett brinnande intresse för redaktionella system och är van vid att jobba tvärfunktionellt mellan t ex redaktion och marknad. Du ansvarar för alla våra nyhetsbrev, ingår i ett team med sju personer och rapporterar till editionschefen.

Du är såklart en ”driver of change” i ett av Sveriges största mediehus – som på bara några år tagit jättekliv i digitaliseringen och som har skyhöga planer och tankar om framtiden.


Vem är du?

För att vi ska kunna uppnå vår dröm och målsättning om att allas.se och recept.se ska bli de största och mest relevanta sajterna för den svenska kvinnan behöver vi nu dig som: 

  • Har en journalist- eller kommunikationsutbildning.
  • Älskar insiktsdrivna arbetsprocesser. Om du har tidigare erfarenhet av att arbeta agilt är det meriterande.
  • Du är intresserad, uppdaterad och initierad med vår målgrupp: Kvinnan i 40 plus som primärt bor i en svensk småstad eller på landsbygd.
  • Har aktuell erfarenhet av att jobba med olika CMS och digital utveckling.
  • Har stor vana att arbeta med sajter som har omfattande trafik som du följer och fattar beslut baserade på den data du ser.
  • Tidigare erfarenhet av arbeta med nyhetsbrev. Erfarenhet av marketing automation är meriterande.

Vad vi erbjuder!

Hos oss får du en nyckelroll på en spännande och kreativ arbetsplats i ett mediehus där vi är drivna och gillar förändring, samtidigt som vi bryr oss om varandra. Vi är ett företag med mycket kärlek för både våra anställda, våra användare och våra kunder.


Sök!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt. Du är placerad på vårt kontor i Malmö. Just nu arbetar vi hemifrån, men på sikt ser vi att jobbet blir en mix av kontorsarbete och hemmakontor. Vi utvärderar kandidater löpande, så sök tjänsten snarast - dock senast den 6 augusti 2021. 

Du ser förmodligen denna annons via din mobil, därför har vi gjort det enkelt för dig att ansöka direkt från mobilen. Med ett enkelt klick kan du ansöka redan nu med din Linkedin-profil eller bifoga ditt CV via Dropbox eller Google Drive. Välkommen med din ansökan, inklusive CV och referenser.

Har du frågor angående tjänsten eller företaget? Kontakta Malin Perlheden på [ Email address blocked ] . 


Vi ser fram emot din ansökan!

 

Rekommenderade jobb

Digital redaktör till allas.se och recept.se
Aller media Malmö Heltid
Receipts Administrator
Benify Stockholm Heltidsanställd
Kommunikatör
Hanza AB Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1255044-258956