Jobbet Digital redaktör som kan video till Femina och Residence har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Digital redaktör som kan video till Femina och Residence publicerad av Aller media

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du erfaren i att driva trafik och skapa räckvidd på sociala medier? 

Är du också vass på att producera rörligt och grafiskt innehåll, sätta rubriker och redigera bilder? Är du intresserad av livsstil, mode, kultur, inredning, skönhet och mat? Då kan du vara den vi söker till Femina och Residence!  

Vi är mitt en spännande resa när vi skapar en gemensam redaktion för två av Sveriges främsta varumärken inom mode, livsstil och inredning.

Femina vill göra kvinnors liv rikare med god läsning och en spännande blandning av yta och djup – vi brinner för att ge inspiration till kvinnor som är nyfikna, öppna och vill unna sig något extra. Residence erbjuder alltid Sveriges vackraste hem­inredningar, samt insatta och välskrivna reportage om det mest spännande inom design, arkitektur och konst. 

Tillsammans når Femina och Residence redan hundratusentals kvinnor varje vecka i sina digitala kanaler. Nu siktar vi ännu högre och vill skapa morgondagens innehållserbjudande för våra fantastiska målgrupper. Som en av våra digitala redaktörer kommer du att jobba med båda varumärkena, med störst fokus på rörligt innehåll för våra digitala kanaler.

Om rollen

I rollen ansvarar du för att löpande planera och producera rörligt och grafiskt innehåll till båda redaktionerna. Ditt fokus är primärt rörligt material, som du anpassar efter varumärke, kanal, format och målgrupp. 

Du är en del i vårt digitala team som dagligen jobbar med att maxa vår trafik och engagemang i våra digitala kanaler, vilket innebär att du kommer även att skriva, vässa rubriker och publicera material. Du ingår i vår gemensamma redaktion för Femina och Residence och rapporterar till redaktionschef.

Om dig

Vi söker dig som är självständig, snabb, kreativ och proaktiv. Du har utbildning inom journalistik/digitala medier eller motsvarande arbetslivserfarenhet från redaktionellt arbete.

Du gillar och är van vid att jaga klick, trafik och engagemang. Du ska kunna både klippa och skapa rörliga inlägg och skriva snabba digitala reportage. Du kan navigera i det digitala medielandskapet och vet vad som krävs för att ditt material ska leverera och generera önskad effekt. Som person är du kreativ, effektiv och prestigelös. Du hanterar Photoshop, Premiere Pro, After Effects och har fingertoppskänsla för rörligt material – hela vägen från produktion till klipp och distribution.

Om oss

Aller Media är ett företag i konstant utveckling där ingen dag är den andra lik. Det är en kreativ miljö där allt är möjligt. 

Du kommer att jobba på vårat huvudkontor på Humlegårdsgatan, mitt i centrala Stockholm. Här varumärken som Femina, Residence, ELLE-titlarna, MåBra, Baaam, Frida, Svensk Damtidning och Hänt samsas under ett och samma tak.  

 Vi har en peppande och hjälpande kultur där vi jobbar mot gemensamma mål. Hos oss får du en viktig roll på en spännande och kreativ arbetsplats i ett mediehus där vi är drivna och gillar förändring. Vi är ett företag med mycket kärlek för både anställda, användare och kunder!

Sök!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker efter överenskommelse. Sök snarast – dock senast den 18 augusti 2020. Har du frågor angående tjänsten? Kontakta Åsa Liliegren, asa.liliegren@aller.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Referens

teamtailor-915133-169149

Video


Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till