Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Digital marknadsförare till Euro Finans jobb i Lund på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Digital marknadsförare till Euro Finans på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Digital marknadsförare till Euro Finans

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Lund, Skåne län Heltid

Kort om Euro Finans

Euro Finans tillhandahåller finansiering till företag och är idag störst i Sverige på fakturaköp och anlitas av tusentals företag, både stora och små. I deras utbud finns även företagslån, juridisk konsultation, inkassoservice och ekonomiprogram. Bolaget är placerat i fina kontorslokaler i Lund.

Rollen

Som digital marknadsförare på Euro Finans utvecklar du den digitala närvaron genom att proaktivt jobba med aktiviteter i sociala medier, SEM, SEO och annan digital annonsering med avsikt att driva relevant trafik till hemsidan och öka kännedom och engagemang. Du arbetar såväl strategiskt som operativt men med fokus på det operativa arbetet. Du arbetar självständigt och kreativt där du vågar testa nya vägar för företaget att synas. I rollen ingår analys och optimering av kampanjer och där du jobbar insiktsdrivet. Dina goda kommunikativa egenskaper är av största vikt när du skapar innehåll och du tycker om att hålla dig à jour med vad som händer inom området och dela med dig av dina insikter. Omfattningen av rollen är 80-100%.

Dina erfarenheter

För att lyckas i rollen tror vi att du har 2–4 års erfarenhet av att jobba i en liknande roll som digital marknadsförare med inriktning på B2B. Du har dokumenterat goda resultat av att skapa synlighet och engagemang i sociala medier och är kunnig i publiceringsverktygen för annonsering på Facebook, LinkedIn och Google Ads. Du är en mycket god skribent på svenska och har en bra förståelse för hur man skapar intresseväckande innehåll med text och bild mot olika målgrupper. Du kan Office-paketet och har gärna goda kunskaper i Photoshop och/eller InDesign. Vi önskar även att man har erfarenhet av SEO och Google Analytics. Det är önskvärt att du har en eftergymnasial utbildning inom marknad och kommunikation eller likvärdigt.

Dina personliga egenskaper

Du har ett stort eget driv, är ansvarsfull och pålitlig med en vana av att jobba såväl självständigt som i team.
Du kan lätt växla mellan det strategiska och det operativa. Du är social och lyhörd och håller gärna ett högt tempo. Då rollen är ny krävs en självgående person som inte är rädd för att testa sig fram och föra fram sina idéer.

Din ansökan

Euro Finans samarbetar med Jurek Marketing & Communication i denna rekrytering. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. För ytterligare information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Cajsa Malm på email [ Link removed ]  eller Researcher Martina Alexandersson på [ Link removed ] . Vi tar inte emot ansökningar via email.

Varmt välkommen att söka tjänsten!


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 9CD52F5625F24563AE00BED6963941B9