Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Digital Marketing Specialist till Söderberg & Partners jobb i Stockholm på Digitalenta

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Digital Marketing Specialist till Söderberg & Partners på Digitalenta

Digital Marketing Specialist till Söderberg & Partners

Digitalenta Stockholm, Stockholms län Heltid

Vill du jobba hos en av Sveriges ledande förmedlare av försäkringar och finansiella produkter? Gillar du en miljö där du får ta mycket ansvar och driva utveckling? Sök då tjänsten som Digital Marketing Specialist hos Söderberg & Partners!  

Om rollen 

I rollen som Digital Marketing Specialist har du både en viktig och mycket varierad roll. Du kommer bland annat ansvara för lanseringar av produkter och tjänster. Du kommer driva digitala utvecklingsprojekt i syfte att förbättra hur vi når ut till, och attraherar, rätt målgrupper i digitala kanaler.  Arbetet sker ofta projektbaserat i nära samarbete med kollegor i teamet och med stakeholders som kravställare.  

Vidare innehåller rollen:  

 • Helhetsansvar för utvecklings- och lanseringsprojekt. I projekten ansvarar du för budget och ledning av korsfunktionella team samt bidrar själv operativt som specialist. 
 • Ansvara för produktlanseringar och kampanjer hela vägen från idé, koncept, utveckling av innehåll till lansering. Allt nära samarbete med teamet, andra avdelningar samt externa partners.
 • Identifiera och testa nya digitala kanaler i samarbete med ex. produktutvecklare, webbutvecklare, juridik, marknadsteam och externa partners. 
 • Analysera resultat av kampanjer, innehåll och andra försäljningsaktiviteter. Dra slutsatser och optimera utifrån ett datadrivet förhållningssätt.
 • Planera och skapa målgruppsanpassat innehåll, SEO-anpassad copy och effektiva kundresor.  
 • Hantera kontakt med stakeholders och partners; scopa, planera och driva projekt.
 • Utbilda och inspirera kollegor inom digital marknadsföring. 

Om dig 

Till rollen söker vi en bred generalist som har vana att driva digitala projekt från A till Ö. För att du ska trivas hos Söderberg & Partner tror vi att du har ett prestigelöst förhållningssätt och en förmåga att självständigt driva dina projekt framåt. Du är bekväm i en snabbrörlig arbetsmiljö och tror inte på att någonsin vara fullärd. För att lyckas i rollen vill vi att du:

 • Har minst 5-6 års operativ erfarenhet av att arbeta med digital marknadsföring; gärna i breda roller på mindre/medelstora bolag.
 • Har erfarenhet av att leda projekt - från strategi till lansering.  
 • Skicklig på att ta fram kundresor och planera innehåll som möter potentiella kunder under alla faser.  
 • Är van att analysera digital marknadsföring och fatta datadrivna beslut. 
 • Det är meriterande om du är specialiserad inom SEO och innehållsproduktion, kanske har du erfarenhet som specialist från byrå inom området. 
 • Gillar att hantera och bemästra komplexa utmaningar där samarbetet med stakeholders är central. 
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat. 

Om Söderberg & Partners 

Söderberg & Partners har utvecklats från att vara ett litet entreprenörsdrivet bolag till att bli en av Sveriges ledande förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Det är en mycket spännande resa och utvecklingen pågår kontinuerligt. 

De har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner, ett stort engagemang och intresse för sina respektive arbetsområden. Detta skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt. Hos Söderberg & Partners är det en blandning av kompetenser och egenskaper som skapar de bästa resultaten och de arbetar aktivt med hållbarhet, för både medarbetare och miljö. 

Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer. De söker, och premierar, medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas. De är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar. Du kommer att ingå i teamet Digital Sales and Marketing som består av specialister inom bland annat Performance Marketing, Marketing Automation och Webb/UX.

Söderberg & Partners erbjuder en attraktiv arbetsplats och har tagit fram ett förmånspaket för en tryggare vardag.  

 • Goda utvecklingsmöjligheter i ett entreprenörsdrivet tillväxtbolag
 • Förmånlig tjänstepension samt pensionsrådgivning
 • Heltäckande försäkringsskydd inklusive privatvårdsförsäkring, sjukförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring
 • Förmånsportal med många förmåner och erbjudanden
 • Friskvårdsbidrag

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1330029-303482