Jobbet Digital Marketing Specialist har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Digital Marketing Specialist publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg
7 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du ett starkt intresse för marknadsföring? Vill du vara med och driva den digitala marknadsföringen i ett innovativt företag? Då kan vi ha din nya utmaning!

Information om uppdraget:

Du kommer att arbeta i ett dynamiskt team mot gemensamma mål.
Tjänsten innefattar uppgifter som exempelvis planering samt uppföljning av kampanjer i dagens relevanta digitala kanaler.

Du kommer att jobba tätt ihop med företagets Art Director och med dina kreativa tankar och goda analytiska förmåga så kommer ni att arbeta såväl strategiskt som operativt med marknadsföring och lojalitetsskapande processer.

Du har ett stort intresse för digital kommunikation och sociala medier.
Kunskap och god förståelse av marknadsföring genom olika kanaler.
Erfarenhet av WordPress
Erfarenhet ifrån kommunikationsplattformar som Apsis, Mailjet och Mailchimp
Goda kunskaper i svenska, främst i skrift.
Stort plus om du behärskar norska, danska eller finska.

Du som söker bör ha goda och dokumenterade kunskaper av digitala verktyg och metoder som t.ex:
Google Analytics
Google Adwords
Facebook business manager
Retargeting
SEO, SEM
Affiliatemarknadsföring och affärsupplägg enligt CPO, CPL, CPC, m.fl
Vana av Konverteringsanalyser
Visualisering av data

Anställningen är en tillsvidareanställning som börjar med en provanställning på 6 månader.
Detta är ett rekryteringsuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos Key Code Security AB.

Låter detta som ditt nästa karriärsteg? Skicka in din ansökan redan idag, då intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Du är en engagerad och ansvarsfull individ med mycket energi. Du brinner för online marknadsföring och bör kunna uppvisa dokumenterad framgång inom området.
Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift. Andra nordiska språkkunskaper ser vi som ett plus.

För att lyckas i rollen bör du ha ett optimistiskt synsätt, inte rädd för att ta egna initiativ och uppskatta att få vara kreativ.
Nu har du möjlighet att få vara med på en rolig resa, med ett utmanande arbete där du snabbt ser resultatet av dina insatser. Detta får du göra i fräscha och nyrenoverade lokaler i Göteborg.

Om arbetsgivaren:

Key Code Security har varit ett ledande företag inom företags- och konsumenttjänster i 35 år och fler än 1 miljon svenskar använder idag företagets tjänster. Inom den solida koncernen finns flera verksamhetsgrenar som du kommer vara inblandad i.
Största delen av din tid kommer ligga på den nystartade verksamheten Club Creo. Lanseringsmarknaden är Sverige men kommer ganska snart att expandera inom övriga Norden i första hand.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44244

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till