Jobbet Digital Marketing Specialist / Content Creator till ADDvise Group har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Digital Marketing Specialist / Content Creator till ADDvise Group publicerad av Bravura

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av att driva försäljning genom arbete med digital marknadsföring? Lockas du dessutom av möjligheten att ansvara självständigt för koncernens marknadsföringsarbete? Hos ADDvise Group erbjuds du en ny roll där ditt syfte är att utveckla arbetet med marknadsföring.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos ADDvise Group.

Om företaget

ADDvise Group AB är en ledande leverantör av utrustning till sjukvårds- och forskningsenheter. Koncernen består av ett 10-tal dotterbolag i Europa och USA. ADDvise är strukturerat i två affärsområden, Lab och Sjukvård. Koncernen har en tydlig förvärvsstrategi med syfte att höja aktieägarvärdet och bredda verksamheten – både geografiskt och produktmässigt. Försäljning sker globalt och idag omsätter koncernen ca 350 MSEK. ADDvise aktier är listade på Nasdaq First North.

Arbetsuppgifter

Rollen som Digital Marketing Specialist är en ny roll hos ADDvise Group där din uppgift är att analysera nuläget och därefter forma rollen utefter de behov som du identifierar. Du arbetar både strategiskt och operativt med marknadsföringsaktiviteter och skapandet av innehåll för att driva försäljning. Ditt ansvarsområde är att stötta koncernens dotterbolag i deras marknadsföringsarbete där du främst kommer att stötta koncernens produktbolag där du är drivande i marknadsföringsarbetet och delar med dig av tankar och idéer för att främja försäljningen av företagens produkter. Du testar och utvärderar tillvägagångsätt och anpassar utefter resultat. Då bolagen riktar sig mot en yrkesverksam målgrupp som verkar inom medicinteknik och laboratorieteknik är ett stort fokus i rollen att göra företagen mer synliga på Linkedin. Ditt främsta mål är att öka försäljningen genom att öka bolagens synlighet i digitala kanaler.

Formella krav

• Tidigare erfarenhet av en liknande roll som exempelvis Digital Marketing Specialist eller Social Media Manager • Erfarenhet av copywriting, design och layout • Tidigare erfarenhet av arbete med marknadsföring i digitala kanaler • Grundläggande kunskaper i Adobe Creative Suite • Flytande svenska och engelska i tal och skrift För att trivas som Digital Marketing Specialist hos ADDvise Group är du en person som motiveras i en roll där du får sätta dina egna ramar och utforma rollen utefter de behov du identifierar. Då du själv utgör marknadsteamet är du van att arbete självständigt och har i och med det förmåga att driva ditt arbete framåt utan att förlita dig på andra. Eftersom rollen är ny krävs det att du är initiativtagande och räds inte för att lyfta dina förslag och idéer. I och med att du har breda kontaktytor är du kommunikativ och trivs i samarbete med andra.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ] - Click here to apply to Digital Marketing Specialist / Content Creator till ADDvise Group Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] - Click here to apply to Digital Marketing Specialist / Content Creator till ADDvise Group eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Digital Marketing Specialist, Social Media Manager, Marketing Specialist, Content Creator, Content, Social Media, Stockholm

Referens

2870701

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till