Jobbet Digital kommunikatör till Flowplayer har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Digital kommunikatör till Flowplayer publicerad av Skill

Heltid
Norrköping
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Är du teknikintresserad och trivs i en bransch där snabbt lärande är en naturlig del av vardagen? Vill du jobba tillsammans med ett mycket framgångsrikt team inom videoteknik? Gillar du dessutom att ha friheten att kunna sätta dina egna mål och har drivet att uppnå dem? Då kan du vara den vi söker! Just nu söker vi en digital kommunikatör till vår kund Flowplayer i centrala Stockholm där du kommer arbeta nära verksamheten för att med hög kvalité leverera digitala marknadsföringskampanjer och andra tjänster som till exempel sökordsoptimering.

Om företaget
Flowplayer är ett ungt och snabbväxande mjukvarubolag med huvudkontor centralt i Stockholm. Vi levererar videoteknologi till kunder över hela världen och våra medarbetare är de skarpaste hjärnorna inom vår nisch. Våra produkter syftar framförallt till att skapa oöverträffad prestanda, kombinerat med ett användarvänligt gränssnitt. Vi söker ännu en skarp person som vill bli en del av vårt team för att driva vår fortsatta expansion.

Dina arbetsuppgifter
Som det nya tillskottet i teamet kommer du komplettera ett team med skickliga utvecklare. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära att genom strategiska och taktiska tillvägagångssätt förbättra webbplatsen och arbeta med sökordsoptimering/sökordsanalys. Du kommer arbeta med att ta fram content i syfte att öka både organisationens synlighet men också för spridning i olika sociala medier. I rollen ingår även att följa upp leads, rapportera och presentera resultat.

Din profil
Vi söker dig med relevant utbildning och erfarenhet från en liknande roll. Rollen kommer innebära stor frihet att forma din vardag vilket ställer höga krav på initiativtagningsförmåga och ett strukturerat arbetssätt. Du har god kompetens och kunskap inom området för att komma väl tillrätta i en bransch där snabbt lärande är en naturlig del av vardagen. Vidare är du självgående och har god social kompetens och ser dig själv som en teamspelare samt är en skicklig kommunikatör som hanterar både det svenska och engelska språket obehindrat.

Ansökningsförfarande
Urval och intervjuer för tjänsten sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag! Du ansöker till tjänsten via vår hemsida www.skill.se. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Stina Bylund på mailadress stina.bylund@skill.se. Väl mött med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3244

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Marknad - reklam - pr - Norrköping).
Du kan avregistrera dig när som helst.