Jobbet Digital kommunikatör sökes till RUSTA AB! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Digital kommunikatör sökes till RUSTA AB! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Upplands Väsby

Arbetsbeskrivning

Har du en bakgrund inom kommunikation/marknad och besitter en god administrativ förmåga? Är du noggrann, prestigelös och strukturerad? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Rusta är ett framgångsrikt detaljhandelsföretag sedan 1986 med 150 varuhus i Sverige, Norge, Tyskland och Finland. Företagets affärsmodell bygger på enkelhet i verksamheten, centrala inköp utan mellanhänder och effektiv distribution. De har idag över 3000 anställda och huvudkontor i Upplands Väsby.

Till huvudkontoret söker vi nu en digital kommunikatör som kommer arbeta med produkt-, kategori-, och inspirationsinnehåll till Rustas digitala kanaler samt med utveckling av kommersiellt korrekta produkttexter i Rustas PIM-system. Detta för användning i Rustas kommunikationskanaler, på samtliga marknader. I tjänsten ingår även koordinering av översättningar till Rustas olika språk, både avseende produktkommunikation och annat innehåll. Även publicering av innehåll i digitala kanaler kan förekomma i tjänsten. Som digital kommunikatör ingår du i Reklamteamet som är en del av Rustas marknads- och kommunikationsavdelning där teamet består av sju medarbetare. I rollen rapporterar du till reklamchefen och de funktioner du arbetar närmast är Produktkommunikatör och Content Manager.

I rollen som digital kommunikatör arbetar du med följande arbetsuppgifter:

-Skriva produkt-, kategori-, och inspirationsinnehåll till Rustas digitala kanaler, med fokus på hemsidan rusta.com där innehållet är SEO-anpassat och anpassat efter Rustas marknads- och kampanjplan.
-Utveckling av kommersiellt stark produktkommunikation för kommunikationskanaler så som DR, webb, förpackning och varuhuskommunikation med Rustas Produktkommunikatör.
-Bevakning och hantering av inkorgen för Produktkommunikation, med motsvarande ändringar/uppdateringar i PIM.
-Tillhandahålla och kvalitetssäkra text- och produktkommunikation för användning i olika kanaler, exempelvis vid produktion av Rustas magasin.
-Samverkan internt med Content Manager, Affär & Sortiment och övriga funktioner inom Marknad.

Tjänsten är en direktrekrytering som beräknas starta omgående, vilket innebär att du blir anställd direkt av Rusta AB och StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Tjänsten är på heltid och inleds med en provanställning på 6 månader med chans till förlängning. För denna tjänst tillämpas vanliga kontorstider 08.00-17.00 med flex. Vid uppstart ges en gedigen introduktion.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en bakgrund inom marknad/kommunikation och är i början av din karriär. För att passa in i tjänsten besitter du hög nivå av svenska i skrift med god tonalitet i den skriftliga kommunikationen. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i PIM-system och kunskap/ utbildning inom SEO-anpassade texter är detta meriterande, men inget krav. Som person är du ordningsam, ansvarstagande och systematisk. För att passa in i denna tjänst är det viktigt att du som person är prestigelös och drivs av att skapa affärs- och kundnytta genom kommunikation. Du besitter en god samarbets- och samordningsförmåga och är van att arbeta med ett brett kontaktnät och är en god kommunikatör. Som person är du självständig, prestigelös och initiativtagande. Vi ser även att du trivs i en flexibel och föränderlig miljö.

Passar beskrivningen bra in på dig? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande!

Sökord: Webbkommunikatör, Digital kommunikatör

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51898

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till