Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Digital Customer Content Manager till Perrigo jobb i Stockholm på Digitalenta

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Digital Customer Content Manager till Perrigo på Digitalenta

Digital Customer Content Manager till Perrigo

Digitalenta Stockholm, Stockholms län Heltid


Om Perrigo Nordic

Perrigo är ett ledande världsomspännande egenvårdsföretag med framstående varumärken som ACO, Canoderm, Miniderm, Nezeril, Panodil, Plackers med flera. På Perrigo brinner man för att hitta nytänkande lösningar som kan hjälpa människor att må bättre och njuta av ett friskt liv – allt i enlighet med mottot ”get well, stay well, live well”. 

Perrigo storsatsar på digital marknadsföring och försäljning; och där är ACO-varumärket prioriterat. Ambitionen är att ligga i absolut framkant och driva hur FMCG-bolag arbetar med med marknadsföring och att driva försäljning via sina återförsäljare och marknadsplatser. Man arbetar tätt tillsammans med sina återförsäljare för att tillsammans skapa en effektiv digital kundresa och driva försäljning. 

Rollen ingår i teamet "Commercial Strategy & Implementation (CS&I) där man arbetar som en projektledande content manager mellan sälj och marknad. Nu söker vi dig som vill vara med och skapa engagerande innehåll som kan hjälpa Perrigo att ta nästa steg inom datadriven marknadsföring och försäljning. Om rollen

Som Digital Customer Content Manager på Perrigo kommer du vara en ansvarig för framtagandet av att ta fram content för att driva försäljning av Perrigos varumärken. Du kommer att följa upp mot relevanta KPI:er, både kravställa framtagande av content och i en del fall eventuellt kunna justera material för att optimera. 

Du är med och planerar och genomför säljdrivande digital annonsering; du analyserar och säkerställer att content driver onlineförsäljning; du delar insikter, rekommendationer och du driver projekt med fokus att säkerställa de olika varumärkenas identitet kommuniceras på rätt sätt. 

I rollen ingår bland annat att:

 • Ansvara för utveckling och framtagande av e-content marketing för aktuella varumärken och nya produktlanseringar med ett datadrivet perspektiv
 • Arbeta nära Marknad & Sälj-teamen för att säkerställa varumärkesidentiteter, guidelines och kundresor håller önskad kvalitet.
 • Arbeta nära andra Nordiska avdelningar för att säkerställa gott samarbete och utnyttjande av resurser inom digital content 
 • Arbeta tätt tillsammans med återförsäljarna och dess byråer för att optimera digitalt material och driva försäljning
 • Arbeta med att effektivisera samarbetet mellan onlineförsäljning och marknadsaktiviteter
 • Arbeta för att Perrigo ska ligga i absoluta framkant när det kommer till datadriven försäljning och marknadsföring i sin bransch


Om dig

För att passa i rollen behöver du ha vana att arbeta analytiskt och datadrivet för att följa upp mot relevanta KPI:er. Du har erfarenhet av projektledning från e-handel och vana av att arbeta med starka varumärken. Du behöver även vara analytisk, kreativ och bra på att se möjligheter. Du gillar att utvecklas tillsammans med andra människor. 

För att lyckas i rollen tror vi att du: 

 • Har ungefär 1-3 års erfarenhet av att arbeta med digital marknadsföring med fokus på content och projektledning.
 • Har erfarenhet från e-handel, gärna retail och förstår hur olika digitala marknadsföringsinsatser kan påverka affären. 
 • Är bra på att kommunicera på engelska och svenska internt och externt.
 • Du är noggrann och har ett öga för detaljer.
 • Trivs med att driva och arbeta i projektform tillsammans med många olika stakeholders. 
 • Du har en utbildning inom relevant område från Universitet eller motsvarande


Låter det här som en spännande möjlighet för dig? Skicka in din ansökan med en gång. Urval sker löpande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1242931-283568