Jobbet Diagnosutvecklare till Autocom i Trollhättan har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Diagnosutvecklare till Autocom i Trollhättan publicerad av Intenso Teknikrekrytering

Heltidsanställd
Trollhättan

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba i ett högteknologiskt produktbolag? Här finns möjlighet att använda moderna mätinstrument och att utvecklas. Vi kan erbjuda en flexibel arbetsplats med bra balans mellan jobb och fritid.

Vi söker nu Diagnosutvecklare till Autocom i Trollhättan Autocom står inför spännande utmaningar att utforma eftermarknadsinformation för olika bilmärken. Vårt diagnosutvecklingsteam i Trollhättan behöver därför förstärkas med fler drivna medarbetare. Hos oss på Autocom får du möjligheten att vara med och skapa framtidens fordonskommunikation för verkstäder och besiktningsföretag och ge dem de bästa förutsättningarna i sitt arbete.

Om arbetet:
Dina arbetsuppgifter hos oss på Autocom blir anpassning av vårt diagnossystem där främsta arbetsuppgiften är att ta fram seriell diagnostik. Arbetet ger dig en stor inblick i olika fordonstillverkares diagnossystem och du kommer att jobba med både handfast analysarbete av data i fordon samt inmatning och dokumentering av data. 

Till din hjälp kommer du att ha tillgång till moderna mätinstrument och egenutvecklade metoder för framtagning av diagnosdata till vår databas. Du blir en viktig del av vår diagnosavdelning som består av ca 30 personer.


'Det dagliga arbetet består av utveckling vid datorn, blandat med testning på fordon. Vi jobbar en hel del enskilt, men bistår ofta varandra i de olika arbetsuppgifterna mellan projekten. Jag uppskattar mixen mellan utveckling vid datorn och testning i fordon, jag tycker också om de resor som ingår i mitt projekt.'


'Jag som ledare tar mig an utmaningar som jag löser tillsammans med teamet på ett strukturerat sätt vilket underlättar i framtiden när liknande fall uppstår. Mina medarbetare skall också känna att de har stöd både från mig och från övriga teamet när problem uppstår. '

Läs mer om vad Petra och Rami hara att säga om företaget på https://career.masterhelp.se/autocom

Dina färdigheter: 
Vi söker dig som har fullgjort tekniskt gymnasium eller liknande. Du innehar teknisk kunskap och vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet, där du idag kanske arbetar som fordonstekniker med inriktning mot diagnos/felsökning. Då arbetet till stor del sker med datorverktyg är god datorvana ett krav. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i det engelska språket. Då de flesta av våra kunder finns runt om i Europa och tillgången på olika fordonsmodeller i Sverige är begränsad innebär tjänsten ca 4-6 restillfällen per/år. B-körkort är ett krav, C-behörighet är meriterande.

Som person är du drivande, har en god analytisk förmåga och trivs att arbeta självständigt i ett team.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete på ett teknikfokuserat företag där du har möjlighet att jobba med flera olika projekt. Vi har extra pensionsavsättningar, marknadsmässiga löner och interna utbildningar som gör att du kan utvecklas i din roll. Det är viktigt för oss att vår personal mår bra och har balans mellan jobb och fritid, därför har vi flextid, friskvårdsbidrag och möjlighet att träna på arbetstid 1 timma/vecka.

Skicka in ansökan med CV och personligt brev via ansökningsknappen. Urval sker löpande så sök redan idag! 

Vill du veta mera om hur det är att jobba hos oss?
Ring gärna och tala med någon av våra teamleaders och tag en titt på vår karriärsida. Där kan du bland annat läsa intervjuer med flera av våra medarbetare. https://career.masterhelp.se/autocom

Oskar Pettersson Teamleader, tel. 0520-470775
Magnus Teng Teamleader, tel. 0520-47 07 23
Petra Borg, Unionen tel. 0520-49 91 17

 Vi har redan beslutat om vår rekryteringsprocess och annonsering, vi undanber oss därför vänligen men bestämt samtal från rekryterings- och annonseringsföretag.

Your browser does not support the video tag.

Se filmen om Autocom på https://vimeo.com/365725271

AUTOCOM är ett högteknologiskt företag inom fordonsdiagnostik. AUTOCOMS varumärke och produktkoncept är väletablerat på den europeiska marknaden och återfinns även hos större aktörer inom fordonseftermarknaden. Autocom har ca 90 anställda och en god kontinuerlig tillväxt. Företaget ingår sedan 2003 in den världsomspännande Würth koncernen med mer än 70.000 anställda. Mer information om Autocom hittar du på www.autocom.se

Sökord: verkstad, fordonsmekaniker, mekaniker, diagnos, felsökning, verkstadsmekaniker 

J2W: CB2

Referens

1dc3a762d06345a08c37b8fd40504e

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till