Jobbet Devopscoach sökes till stort IT-företag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Devopscoach sökes till stort IT-företag publicerad av StudentConsulting

Heltid
Karlstad
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Är du social, nyfiken och tycker om att ha kundkontakt? Är du dessutom intresserad av teknik och gillar att vara spindel i nätet. Vi har jobbet där du får möjlighet att testa dina kunskaper samt arbeta i en kul och varierande roll.

Information om uppdraget:

Vår kund är Nordens största IT-tjänsteföretag som erbjuder helhetslösningar, både för näringsliv och offentlig sektor. Nu vill de utöka sitt team av utvecklare med nya talangfulla medarbetare. I arbetet som Devopscoach kommer du att arbeta med att stötta kunder med operational-support, hjälpa till med verktygsstöd och -expertis. Med andra ord kommer du att arbeta med support, installation och coachning både externt internt och externt. Vårt kundföretag erbjuder en god företagskultur med många kompetenta medarbetare, en riktig drömstart för den nyfikna ingenjören!

Tjänsten som Devopscoach är varierande och kräver ett utåtriktat arbetssätt och en förmåga att hitta hållbara lösningar, du kommer att fungera lite som spindeln i nätet. Du arbetar i nära kontakt med kunder, därför är det viktigt att du har en känsla för kundsupport och service. Du ska ha en vilja att lära dig och en drivkraft som hela tiden vill framåt. Det är viktigt att du är en person som vill jobba på agila arbetssätt, såsom tex. Scrum eller Kanban, är öppen för nya idéer och har ett gediget teknikintresse. Du kommer ingå i ett team med blandade erfarenheter där du har chansen att utvecklas enormt.

Du kommer att vara anställd hos StudentConsulting men vara uthyrd till kund. Arbetstiderna är förelagda mellan 08.00-17.00, mån-fre och kontoret ligger i Karlstad. Detta är en spännande tjänst för den unga akademikern, ta chansen och sök redan idag. Tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat.

Detta söker vi:

Kompetenskrav:
- Högskoleutbildning inom; systemvetenskap, dataingenjör, teknik eller liknande.
- Meriterande om man har en teknisk bakgrund samt en god teknisk förståelse.
- Erfarenhet från Linux och Windows miljöer, där man helst ska ha vara bekant med att installera, uppdatera, skissa hanteringsflöde och testa.

Personliga kompetenser:
- Nyfiken och lyhörd, tycker om kundkontakt och har lätt för att se vilka behov som finns.
- Orädd men ödmjuk - Då man jobbar i team är det viktigt att ha teamanda och ha lätt för att samarbeta.

Meriterande men inget krav:
- Tidigare erfarenhet av informationssystem, ärendehanteringssystem, projektwikis eller t.ex. Atlassians produkter.
- Förståelse för agila arbetssätt såsom t ex Scrum eller Kanban - Förståelse för mjukvaruframställning och dess principer.
- Erfarenhet från Linux och eller Windowsmiljöer Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Uppdraget är långsiktigt där, förutsatt att man gör ett bra jobb, kunden räknar med ett övertag när tiden är inne.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41399

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Senior Mekanikkonstruktör Karlstad Etteplan
SOS-sjuksköterska Karlstad Karlstad SOS Alarm
SOS-operatör Karlstad Karlstad SOS Alarm
Nätplanerare till Ellevio i Karlstad Karlstad Academic Work
Juniora utvecklare inom C och C++ Karlstad Academic Work
Butikssäljare till Hällefors Hällefors Byggmax Group AB
Inbound Logistic Manager Arvika Volvo Group
Testare till IT-företag! Karlstad Framtiden
Sommarvikarie Säljare Karlstad Elgiganten AB
Redovisningsekonom till Dynasafe Karlskoga Academic Work
Butikschef sökes till Pekås i Filipstad Filipstad StudentConsulting
Butikschef sökes till Pekås i Hällefors Hällefors StudentConsulting
Produktionsmedarbetare på heltid sökes! Karlstad StudentConsulting
Gårdssäljare - Mariestad Mariestad Derome Byggvaror
Butikschef -Mariestad Mariestad Derome Byggvaror

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Utbildning - skola - Karlstad).