Jobbet DevOps utvecklare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

DevOps utvecklare publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av DevOps och vill arbeta i ett team där du får mycket ansvar samt har stora möjligheter att utvecklas?

Om företaget

Tieto är ett ledande företag inom digital transformation och levererar helhetslösningar inom IT till företag inom näringslivet och offentlig sektor. De har idag en framträdande roll i det digitala ekosystemet och använder sin mjukvara och deras tjänster för att skapa verktyg och lösningar som förenklar vardagen för miljontals människor. De hjälper företag att förnya sin affär genom att fånga möjligheterna med modernisering, digitalisering och innovation och som skapar nya möjligheter baserat på öppenhet, innovationssamarbeten och ekosystem.

Arbetsuppgifter

Som medlem i ett DevOps-team kommer du att vara delaktig i att skripta och automatisera installationer och konfigurationer för diverse applikationer och kunder. I dagsläget ligger det största fokuset på automation av infrastruktur och backend-system, där applikations-artifakter plockas upp och installeras. Målet med automation är att förenkla installationer och öka kvalitén genom att använda testade skript och minimera mänsklig inblandning. Tieto använder idag SaltStack, Gitlab och Artifactory som sina huvudsakliga verktyg för att bygga återanvändbara moduler. Som DevOps antyder kommer du jobba med utveckling samt ha visst ansvar för drift av system. Tieto arbetar i små team med hög kompetens där de kompletterar varandra kunskapsmässigt.

Formella krav

• God kompetens av operativsystemen som Linux och/eller Windows • Erfarenhet av DevOps-verktyg • Erfarenheter av konfiguration och skriptning är meriterande • Svenska och engelska Du kommer vara delaktig i att effektivisera och kvalitetssäkra organisationens processer relaterade till en digital produktion. Då rollen innebär kundkontakt ser vi gärna att du är serviceinriktad och prestigelös i ditt sätt att arbeta.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. • Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Tietio. Start: Enligt överenskommelse Plats: Sundsvall Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord:

Referens

2514801

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till