Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Devops support-engineer inom Connected Solutions! jobb i Göteborg på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Devops support-engineer inom Connected Solutions! på Framtiden

Devops support-engineer inom Connected Solutions!

Framtiden Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Vill du arbeta inom Connected Solutions hos en attraktiv uppdragsgivare? Ta möjligheten och sök rollen som Devops support-engineer redan idag!


Arbetsuppgifter:
Som Support Engineer arbetar du med att analysera och lösa supportärenden inom Connected Solutions. Detta inkluderar fordonskommunikation och aktivering, samt funktioner som fordonsstatus och fjärrnedladdning av programvara. Du arbetar tillsammans i ett team, med ett Devops-ansvar inom gruppen. Rollen kommer innebära komplex, teknisk support - genom bland annat felsökning, ändring i kod, och kommunikation med många kontaktytor kring de produkter och tjänster inom bolaget som verkar inom Connected Solutions. Nedan ges sammanställda exempel på förekommande uppgifter:

- Lösning av supportärenden för vår kunds tjänster - i samarbete med ditt och andra team, samt andra organisationer inom koncernen

- Felsökning, ändra i kod, identifiera problem.

- Konfigurera, distribuera och övervaka programvara.


Om företaget:
Vår kund är del av en global organisation som driver utveckling av uppkopplade tjänster och lösningar inom fordonsindustrin. Organisationen är uppbyggd för att leverera konkurrenskraftiga erbjudanden och förkorta tiden till marknad för nya tjänster, innovationer och lösningar. Hos vår kund får du vara del av en mycket innovativ och internationell arbetsplats med innovation i centrum.

 
Din profil
Skallkrav:
- Relevant eftergymnasial utbildning
- Java, SQL, Linux
- Engelska


Meriterande:
- AWS
- Bakgrund inom telekom


Personliga egenskaper:
Vi tror att du som söker besitter ett stort intresse för ny teknik och är nyfiken på att lära. Du har lätt för att kommunicera, och räds inte för att komma med egna förslag på förbättringsområden. Välkommen med din ansökan!


Om oss:
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget


Villkor
Start: Snarast
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg

Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 – 036 12 32
[ Link removed ]

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!

Skallkrav: - Relevant eftergymnasial utbildning - Java, SQL, Linux - Engelska Mertierande: - AWS - Bakgrund inom telekom
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000086961287