Jobbet DevOps konsult inom OpenSource/Linux sökes till Saab har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

DevOps konsult inom OpenSource/Linux sökes till Saab publicerad av Skill

Heltid
Järfälla
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning


Är du en noggrann person som drivs av tekniska utmaningar? Vill du vara med och utveckla DevOps arbete på Saab? Nu har du chansen! Saab i Järfälla söker en DevOps konsult med kompetens inom OpenSource/Linux.

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Uppdraget handlar om att hitta nya möjligheter gällande visibilitet och loggning i virtuela utvecklingsmiljöer. På sikt kan uppdraget även handla om att utveckla ett self-healing system.

Din profil
För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna tror vi att du har kompetenser inom: - Lean/Agile - Linux - Virtualisering - Git/Stash och Docker - Python och Bash scripting - Databaser och servrar - IT säkerhetstänkande - Artificiell intelligens Som person ser vi att du är noggran och stresstålig med en bra analytisk förmåga. Du ska ha en stark kompetens gällande Linux samt olika verktyg kopplade till visibilitet i utvecklingsmiljöer samt möjligheter att skapa regler som leder till artificiell intelligens.

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvariga rekryterare Rebecca Ring, rebecca.ring@skill.se. Väl mött med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3045

Liknande jobb

**Exclusive AWS/DevOps Roles in Sweden** Stockholm Frank Recruitment Group
Cloud Automation Engineer Stockholm Klarna

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Konsulttjänster - Järfälla).
Du kan avregistrera dig när som helst.