Jobbet DevOps ingenjör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat
Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

På Axis uppskattar vi kreativitet och nya idéer. Här bjuder vi in till en rolig, samarbetsorienterad, innovativ arbetsplats. Vi som blir dina kollegor på Axis ser fram emot att tillsammans med dig ta oss framåt mot nya utmaningar och skapandet av framgångsrika produkter.

Teamet
I vårt team jobbar vi med att göra vår kamera smartare genom video analytics, både på applikations nivå och med machine/deep learning. Vår kunskapsnivå är hög och vi lär gärna ut det vi kan, samtidigt som vi uppskattar det prestigelösa och ser fram emot att du delar med dig av din kunskap och dina insikter.

Din roll
Nu söker vi dig som vill jobba med vår infrastruktur och hjälpa oss att nå målet att kunna leverera affärsvärde genom att releasa löpande. Varför DevOps? Vi vet att teamet behöver få snabb återkoppling, direkt från kund, redan i utvecklingsstadiet. Ju snabbare loop desto bättre.

Vem är du?
Du tror att du brinner för CI, flödesoptimering och problemlösning och har arbetat några år inom området. Du känner att det är dags för nya utmaningar och tycker att test är extra intressant.
För att passa i rollen är du kreativ och självgående och som den "doer" du är, är du van att driva förändring från start till mål. Du identifierar dig som en riktig teamplayer, gillar att arbeta med många olika människor och tror på att tillsammans kan vi uppnå våra mål. Du vet att man bygger kvalitet genom Continuous Integration och Continuous Delivery och du triggas av att sälja in dina idéer.


Det är inget krav men meriterande om du har kunskap och erfarenhet av följande;
* Hands-On erfarenhet av att jobba med DevOps verktyg som GIT, Jenkins och Docker * Gärna också ElasticSearch/Kibana och Grafana
* Van att själv evaluera och välja bland olika teknologier
* Van att arbeta med testautomation
* Erfarenhet av "Fullstack" utveckling
* Designa, utveckla, dokumentera, underhålla och monitorera CI/CD pipelines, metrics, standarder och processer
* Brainstorma fram nya vägar för att ständigt förbättra våra leveranser
* Ge teknisk guidance och utbilda teammedlemmarna om DevOps
* Erfarenhet av molntjänster, AWS eller Azure.


Hur är det att jobba med oss?
Axis präglas av en öppen och hjälpsam kultur där innovationen främjas av snabbrörlighet och korta beslutsvägar. Utvecklingsmöjligheterna är stora och vi står för ett socialt och öppet arbetssätt med mycket interaktion. Vi tror på självgående team, balans i livet och att ha kul tillsammans. Always open är en av våra viktigaste värderingar, vilket för oss betyder att man är villig att lyssna på alla idéer i syfte att förbättras och skapa bra lösningar för slutanvändaren.
Vi vill att du ska trivas hos oss! Därför erbjuder vi fantastiska förmåner som flexibla arbetstider, morgonfika varje dag, fredagsfika, företagsbonus, friskvårdsbidrag, försäkringar och din alldeles egna Axis-cykel - bara för att nämna några. Axis inser vikten av en blandad personalstyrka. Vi vet att olikheter i våra grupper och i vår organisation skapar en bättre arbetsmiljö och lägger grunden för den kreativitet som är en förutsättning för vår framgång.

Redo att söka?

Välkommen att ringa oss om du har frågor!

Ann Granbom, Engineering Manager +46 46 272 1977

eller Anton Nilsson, Engineer +46 46 287 9110

Referens

R-116173

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till