Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Devops Engineer till ICA Gruppen, Cross Functional Services job in Solna at ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Devops Engineer till ICA Gruppen, Cross Functional Services på ICA

Devops Engineer till ICA Gruppen, Cross Functional Services

ICA Solna, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Vi letar efter dig som är teknisk och vill driva utvecklingen av vår DevOps toolchain framåt med engagemang och vilja att göra varje dag lite enklare för våra utvecklingsteam.


Under de senaste åren har vi inom ICA jobbat hårt med att etablera DevOps, både som arbetssätt och med att få en centraliserad DevOps toolchain på plats, vi ser att det är en viktig pusselbit i vår digitaliseringsresa. Vi tror att det bästa sättet att driva utvecklingen framåt, och för att bli mer snabbrörliga, är att dela lärdomar inom organisationen och att reducera arbete genom automation och kunskapsspridning.

Det här är ditt blivande jobb:
Du kommer bli en del i Continuous Delivery Center, ett engagerat team som älskar att förenkla och förbättra livet för ICAs ca 40 utvecklingsteam som arbetar i en miljö som består både av on-prem och Cloud lösningar. Genom att tillhandahålla en centraliserad toolchain så kan dessa team fokusera på att skapa värde för våra kunder och öka sin utvecklingstakt.


Vi trivs i ett klimat där ”veckans bästa” är misstaget du lärde dig av, där användare står i fokus och vi genom lagarbete och delad kunskap hittar de bästa lösningarna. Automation, retro, demos, hantera ärenden/incidenter (ambulerade jourvecka) och tvärfunktionella samarbeten är en stor del av vår vardag. Genom att avsätta tid för innovation och möjlighet att fördjupa sig inom spännande områden växer både medarbetare och organisation så att vi hänger med i den höga förändringstakt vi verkar i.

Idag består vår toolchain av Gitlab, Jenkins, Nexus, SonarQube och Ansible Tower. Som ytterligare stöd tillhandahåller vi även Elasticsearch och Grafana.


Vem är du?
Vi letar efter en DevOps Engineer med flera års erfarenhet, ett tekniskt djup och du har med fördel en bakgrund som utvecklare samt goda coachande egenskaper. Du är en lyhörd lagspelare som med en prestigelös inställning älskar att lösa problem. Din mångåriga erfarenhet av CI/CD verktyg tillsammans med din vana att arbeta i en hybrid Cloud miljö kommer till stor nyttja när du strukturerat jobbar med att fånga upp och förstå tekniska krav och utmaningar. Du har även förmågan att omsätta dessa krav till en del av lösningen på ett metodiskt sätt. Du har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig obehindrat i tal och skrift både på svenska och engelska.
 

Ansökan
Vi gör löpande urval, ansök dock senast 2021-06-22.


Frågor om tjänsten kontakta gärna rekryterade chef Carolin Råd Juvas 07222 00 399. Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av rekryterare Markus Öhman, 076-695 62 04


Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?
Ser du också möjligheterna med digital innovation? Vi tycker att det är bland det bästa som hänt vår bransch. För det gör att vi kan förenkla vardagen för så många människor därute. I nära samarbeten med varandra, för att verkligen kunna maximera allas individuella insatser i varje utmaning vi möter, skapar vi riktig kundnytta. Oavsett om vi jobbar med IT inom banktjänster, fastigheter eller kring all vår goda mat är vi nära kundens vardag. Och vi driver den digitala utvecklingen framåt inom våra olika områden. Varje dag.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.


Är du nyfiken på oss och vill bli en av våra nya kollegor? Klart du är! Välkommen med din ansökan

 

Rekommenderade jobb

Devops Engineer till ICA Gruppen, Cross Functional Services
ICA Solna Heltid
CE-chaufförer sökes för att köra linjetrafik på natten!
StudentConsulting Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Har du C-körkort och söker sommarjobb i Norge?
StudentConsulting Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: R0013441