Jobbet Device- och förpackningsutvecklare till internationellt läkemedelsbolag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Device- och förpackningsutvecklare till internationellt läkemedelsbolag publicerad av Academic Work

Full-Time
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Nu finns chansen för dig som vill arbeta i en nytänkande miljö där du får vara en stor del av design- och utvecklingsarbetet av förpackningar och medicintekniska hjälpmedel hos ett spännande bolag som utvecklar innovativa medicinska lösningar till människor med dermatologiska behov. Här erbjuds du en roll där ingen dag är den andra lik. Missa inte chansen, ansök redan idag.


Om tjänsten
Academic Work söker för Galdermas räkning en Device- och förpackningsutvecklare. Avdelningen ansvarar för design och utvecklingsarbetet i flera projekt kring förpackningar och medicintekniska hjälpmedel. Gruppen beskrivs som hjälpsam och välkomnande där du erbjuds ett utvecklande och varierande arbete i en positiv och kompetent grupp. Arbetet innebär interaktion över stora delar av organisationen, även globalt. För rätt person finns det möjlighet att utvecklas både personligt och tekniskt.

Galderma sitter i fina lokaler i Uppsala och erbjuder en lösningsorienterad roll där du får testa dig fram för att komma fram till rätt lösning. Det betyder en spännande möjlighet för dig som kommer ta dig an detta uppdrag.

Det är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Galderma. Starten kommer vara i november och kommer till en början att vara 6 månader. Förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet finns mycket goda chanser till förlängning.

Arbetsuppgifter
Som Device- och förpackningsutvecklare kommer du, tillsammans med övriga gruppmedlemmar, att driva projekt framåt genom att ansvara för utvecklingsarbetet för diverse komponenter. Du kommer själv att ansvara för ett visst område i utvecklingsarbetet. I rollen kommer du exemepelvis att:

• Följa teknisk utveckling inom device- och förpackningsområdet för att kunna förbättra befintligt material men även söka och föreslå nya innovativa lösningar
• Hitta och kontakta leverantörer
• Agera som expert med stöd till resten av organisationen gällande t.ex. avvikelseutredningar, reklamationer eller vid inspektioner av diverse material
• Testa material på förpackningslabb, utföra materialtester i produktion och delta i (och eventuellt driva) Change Controll-ärenden

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har en civil- eller högskoleutbildning med materialinriktning eller annan inriktning som kan vara relevant
• Har en god förståelse för dokumentationskrav inom medical device och/eller pharma
• Känner dig mycket bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift
• Har erfarenhet av produktutveckling
• Har arbetat i projektform tidigare

Det är meriterande om du:

• Har arbetat enligt GMP tidigare
• Har förståelse för materallära och förstår dig på formsprutning och plast

Som person är du en problemlösare som på ett strukturerat sätt kan driva aktiviteter i mål. Du har inga problem med att ta tag där det behövs och du är en självklar teamspelare som har enkelt för att kommunicera med andra. Vidare är du en person som är nyfiken och som inte är rädd för att ändra arbetssätt.

Övrig information

• Start: November
• Omfattning: Heltid, kontorstider
• Placering: Uppsala
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Referens

15045885-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till