Jobbet Developer & Troubleshooter for our Customer team, New Business har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Developer & Troubleshooter for our Customer team, New Business publicerad av Axis Communications

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Sweden - Lund
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Referensnummer: 2329

Kundteamet för Axis Guardian söker förstärkning!

Axis Guardian är en web-baserad videoövervakningstjänst för små och medelstora företag som kan kopplas till larmcentraler. Höga krav ställs på produkten vad gäller robusthet, stabilitet, responstider och säkerhet. Axis Guardian har applikationer för slutanvändare och larmoperatörer skrivna i Javascript och tillhandahåller även mobilapplikationer för Android och iOS.

Axis Guardian kundteam består idag av ett gäng tekniskt vassa ingenjörer, alla med en gedigen utvecklarbakgrund kryddad med olika specialkompetenser/specialintressen som Axis kameralösningar, Linux, nätverk och infrastruktur, databaser och molntjänster. Teamets breda erfarenhet är en nyckel för att kunna lösa varierande arbetsuppgifter. När teamet jobbar med utmaningar relaterade till kundens lösningar felsöker vi problem kopplade till Axis Guardian-installationen, konfigurationsproblem i extern utrustning och nätverksrelaterade problem. När det krävs reser vi ut till kunder i världen för att kunna felsöka på plats. Det är alltid lika stimulerande när vi meddelar en nöjd kund att problemet är löst. Teamet jobbar även med utveckling relaterat till Axis Guardian-produkten och har utvecklings- och releaseansvar för ytterligare närliggande produkter.

Bra teamkänsla präglar arbetet och det är ofta genom samarbete som teamet når sina bra resultat.

Om du är en person med utvecklar- och Linux-bakgrund som:

  • Är kreativ och gillar felsökning och problemlösning
  • Är tekniskt bred och har god systemförståelse
  • Sätter kunden i centrum
  • Har lätt för att lära sig ny teknik
  • Är en teamplayer

Ja, då är du kanske rätt person för kundteamet inom Axis Guardian! Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Vi ser fram emot din ansökan! 

Referens

2100955

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till