Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Desktop Frontendutvecklare jobb i på

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Desktop Frontendutvecklare på

Desktop Frontendutvecklare

Heltid

Software Skills är ett rekryteringsföretag specialiserat inom software och IT. Vi matchar utvecklare, testare och andra IT-experter med nyskapande företag i Göteborg. Med vår IT-bakgrund och gedigna nätverk av små och stora företag, produkt- och konsultbolag, har vi de bästa förutsättningarna att hitta det perfekta jobbet för dig! 

Har du ett intresse för produktutveckling och vill genom ditt arbete bidra till utveckling inom medicinteknik, sportbiomekanik, animerad film, VR och många andra spännande områden? Qualisys HQ i Göteborg (som syns på bilden) är i färd med att expandera och söker nu en engagerad utvecklare till sitt team! 

Qualisys utvecklar digitala höghastighetsvideokameror med tillhörande applikationsmjukvara och specialiserade webbapplikationer. Kunderna finns över hela världen och de är nu i behov av en duktig och strukturerad mjukvaruutvecklare med ett speciellt öga för bra och skalbara användargränssnitt. 

Information om tjänsten 

Göteborgskontoret är beläget i gamla Sjöbefälsskolan med fantastisk utsikt över hamnen. Här hanteras hela utvecklingsprocessen; marknadsinput, projektstyrning, mjukvaruutveckling samt mekanik- och elektronikutveckling. Cirka 40 personer jobbar här, varav 20 stycken är utvecklare. 

Teamet äger utvecklingen av huvudmjukvaror med ansvar hela vägen från prioritering och design till implementation och leverans till kund. Att förstå kundernas behov inom vitt skilda områden är nyckeln för att utveckla och förbättra mjukvaran på absolut bästa sätt. Läs mer om produkten  [ Link removed ]  och få en inblick i dess användningsområdenhär [ Link removed ] .

Du förväntas ta stort ansvar i teamet och då företaget är litet har du stor möjlighet att påverka din egen arbetssituation och utveckling.  

Du bör ha goda kunskaper inom:

• Mjukvaruarkitektur  

• Design av skalbara desktop UI ramverk 

• Tidigare erfarenhet av UI ramverk i större projekt 

• Objektorienterad programmering i C++ 

• Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska 

Det är meriterande med:

• Testdriven utveckling 

• Intresse för UX design 

• CMake, Git, Visual Studio 

• Erfarenhet av Azure DevOps 

Om dig 

 Qualisys söker en person som har ett genuint intresse för programmering. Kanske har du flertalet projekt på Github eller gillar att testa ny teknik. Du ska ha ett intresse för att lära och god problemlösningsförmåga. 

Som person är du strukturerad och noggrann och gillar inte att lämna saker åt slumpen. Du är duktig på att prioritera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt och trivs med att lägga ner tid och engagemang i dina projekt. 

Att arbeta i ett team och jobba mot gemensamma mål är något du trivs med, det vill säga att du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. 

Om Qualisys 

Qualisys utvecklar och säljer system för tredimensionell rörelseanalys med användning inom generell biomekanisk forskning, medicinteknik, sportbiomekanik och vissa specialiserade industriella applikationer. Qualisys är ett företag med cirka 60 anställda och en omsättning på drygt 150 miljoner kronor. Huvudkontoret ligger i Göteborg, men bolaget har även kontor i Chicago och Shanghai. Försäljning sker både direkt mot kund och genom distributörer över hela världen. 

Ansökan 

Några frågor om tjänsten? Kontakta då ansvarig rekryterare Rickard Kannerholt på [ Email address blocked ] . Klicka på knappen Apply för att skicka in din ansökan. Intervjuer hålls löpande, vilket betyder att rollen kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

GDPR: När du ansöker tillåter du oss att spara din information i strikt rekryteringssyfte. Läs vår Privacy Policy [ Link removed ]  för mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter. 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 612f31591f602560b84b7bd9