Jobbet Designer produkt och interiör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Designer produkt och interiör publicerad av ICA

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Är du en kvalificerad designer med starkt intresse för interiör, smarta produkter och grafiska mönster? Vill du arbeta på ett modernt företag där det händer mycket och vill du arbeta nära verksamheten med stor möjlighet att bidra till förändring? Då kanske den här tjänsten är något för Dig!  ICA Special (nonfood) söker inredningsintresserad Designer till kontoret i Göteborg.

Här får du möjlighet att ingå i ICAs egna märkesvarors team och Sortiment & Inköp, där vi alla har samma mål – att utveckla och ta ICAS EMV Special sortiment till nästa nivå. Som Designer är du en nyckelperson i vårt team i Göteborg, en del av det totala EMV teamet inom ICA med säte i Stockholm, samt en viktig komponent inom design, innovation och sortimentutveckling inom Sortiment och Inköp Special. Du jobbar självgående, proaktivt och med stark tvärfunktionell teamkänsla med framtagandet av attraktivt, kundvärdestyrt och konkurrenskraftigt sortiment inom områden såsom köket, hemmet, kontoret samt övriga produkter som förenklar vardagen för våra kunder. Det krävs stark passion för inredning och produktdesign samt erfarenhet från framtagning av grafiska mönster men också nyfikenhet på omvärld och hållbara produktutvecklingar.

Dina arbetsuppgifter innebär bla att ansvara för att ta fram attraktiva, konkurrenskraftiga och kommersiella sortimentsförslag och bidra med innovationstänk för potentiella nyutvecklingar. Du tar fram grafiska mönster, färgsättningar, mönsterkollektioner och rapporter. Inför varje säsong utvecklar du och presenterar trender, key items samt färgkartor. Vidare bidrar du med insikter om omvärld, influenser och konkurrenter inom inredning och smarta lösningar för hemmet. Genom ett positivt, tvärfunktionellt och agilt arbetssätt stöttar du övriga avdelningar samt den totala EMV-affären med din kompetens

Din profil

Vi söker dig som brinner för interiör, inredning och smarta lösningar inom hemmet. Är kreativ, självgående, flexibel, stresstålig och initiativrik. Du bör kunna jobba med både hårda och mjuka produkter samt ha en stark känsla för grafisk färg och form. Du behöver ha en designutbildning inom produkt och mönsterdesign och behärska Adobe Creative Suite såsom, Illustrator, Photoshop och InDesign. Film- och CAD program såsom Premiere Pro, Dimension eller liknande är meriterande. Vi använder oss av Office 365 och är mycket digitala i vårt arbetssätt så stor datorvana krävs. Flytande engelska i tal och skrift är ett krav.


För frågor om rekryteringsprocessen

Eva Strandlund - HR Business Partner

eva.strandlund@ica.seeva.strandlund@ica.se


För frågor om tjänsten

Maria Wahlgren - Chef EMV Special

maria.wahlgren@ica.se


Sista dag för ansökan

2020-09-30


Du ansöker via länken i annonsen och vi har tyvärr inte möjlighet till att hantera ansökningar via mail.


Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med vissa av våra rekryteringsprocesser.
 

Referens

R0011618

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till