Jobbet Design Product Owner till Enzymatica AB i Lund har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Design Product Owner till Enzymatica AB i Lund publicerad av Enzymatica

Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Enzymaticas vision är en värld utan förkylningar och deras fokus är förkylning, förkylningssymptom och infektioner i de övre luftvägarna. Med förkylningssprayen ColdZymes® framgångar ser de möjligheter att på sikt utöka sin produktportfölj med fler produkter inom dessa områden. Enzymatica är i en utvecklingsfas och nu söker vi efter en Design Product Owner med tidigare erfarenhet av produktägarskap och utveckling inom medicinteknik. Vill du vara med på Enzymaticas spännande resa? Sök då tjänsten som Design Product Owner!


ansvarsområde.

Enzymatica fokuserar på produktutveckling baserat på den beprövade och patenterade barriärteknologin som förkylningsprodukten ColdZyme bygger på. En viktig del i Enzymaticas FoU-arbete är att stärka den kliniska dokumentationen av förkylningssprayen ColdZyme och under de närmaste åren är ambitionen att bredda sortimentet av enzymbaserade produkter.

Som Design Product Owner äger du designen under produkternas livscykel. Det innebär att du har såväl tekniskt som administrativt ansvar för dessa och i det ingår bland annat att underhålla befintlig produktdokumentation samt ta fram nya produktblad och etiketter. Du kommer även att agera projektledare för utveckling av medicintekniska och kosmetiska produkter samt arbeta med förbättring av redan befintliga produkter och deras ingående komponenter. Du driver mindre projekt, exempelvis line extensions och även projekt för att ta fram verifieringar på befintliga komponenter och produkter. I din roll ingår också att planera, utföra och rapportera verifieringar och valideringar som utförs av externa parter.

Enzymaticas organisation utgörs av ett 20-tal medarbetare. Huvudkontoret ligger på Ideon Science Village i Lund. Enzymatica har också kontor i Reykjavik där även deras enzymproduktion ligger. Enzymatica har en egen säljstyrka för de svenska och danska marknaderna, men  på övriga marknader sker försäljningen genom distributörer. 


arbetstider.

Heltid, tillsvidare. Tillträde 1/9 eller enligt överenskommelse.  


kvalifikationer.

Vi söker dig med relevant naturvetenskaplig utbildning, lägst kandidatexamen, exempelvis inom kemi, biokemi eller liknande. För att vara aktuell för rollen krävs det att du har några års erfarenhet av produktägarskap, produktutveckling och konstruktionsstyrning inom medicinteknik alternativt inom läkemedelsbranschen samt något års erfarenhet av projektledning. Du behärskar både svenska och engelska flytande, i såväl tal som skrift. Vi värdesätter kunskaper kring standarder såsom ISO 13485 (kvalitetssystem) och EN ISO 14971 (risk management) högt, liksom erfarenhet av arbete med proteiner, enzymer och enzymatiska reaktioner. Kunskaper kring MDR, Medical Device Regulation, ses som meriterande.

Vi söker efter en självständig person med erfarenhet av teknisk produktdokumentation. Du driver ditt arbete framåt genom att ta fram planer, prioritera och sätta mål som du följer upp. Du har en central funktion med många kontakter, exempelvis med kvalitet, regulatory, clinical, marknad och sälj varför din goda samarbets- och kommunikativa förmåga värdesätts högt. Som person är du positiv, du anpassar dig till nya situationer och du finner lösningar på de problem som dyker upp. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

Sista ansökningsdagen är 2020-08-23, men urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: i den här rekryteringen samarbetar Enzymatica AB med Randstad Life Sciences. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult Emelie Lanner på emelie.lanner@randstad.se eller 072-9733382. 

Referens

201290744

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till