Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Design för produktion ingenjör jobb i Lund på Axis Communications

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Design för produktion ingenjör på Axis Communications

Design för produktion ingenjör

Axis Communications Lund, Skåne län Heltid

Vi söker en erfaren ingenjör vars främsta uppgift är att driva fram ett effektivt och kvalitativt produktionsflöde i Axis produktprojekt inriktade mot audio. I projekten kommer du ha ett systemansvar för produktionsflödet där du samarbetar med andra kompetenser såsom Produktionstest, Testmjukvara, Elektronik och Mekanik. I rollen ingår man i Axis utvecklingsprojekt där fokus ligger på att nå en effektiv och repeterbar produktion.

Ditt framtida team?
Production Systems Engineering enheten ansvarar för att utveckla produktionsflödena i Axis utvecklingsprojekt, vilket innebär att enhetens medarbetare är en aktiv del i utvecklingsprojekten och ansvarar för produktionsflödet och dess ingående produktionssystem. Man koordinerar sedan behovet med övriga enheter inom PET inklusive beställning av utrustning och moduler. I utvecklingsprojekten har man nära samarbete med designteamen för att säkerställa att produktdesignen är enkel och effektiv att producera.

Man har även ett nära samarbete med den eller de kontraktstillverkare som kommer att producera projektets produkter.

Rollen:
I Axis produktion byggs och testas våra produkter. Tillsammans med andra kompetenser från PET (Production Engineering Technology) har vi fokus och ansvar för helheten och hur man i projekten kan optimera produkt-, produktionsdesign och tester för att uppnå optimalt produktionsflöde. Rollen är riktad mot Axis audio produkter och du kommer främst arbeta med olika audio lösningar.

Längre fram i projekten så har man ansvar för att kommunicera planer och tilltänkt produktionsflöde till fabrikerna, för att sedan aktivt arbeta med denna set-up under industrialisering.

Att bygga upp ett brett nätverk inom Axis men också med våra globala kontraktsfabriker för att snabbt kunna hämta information och få helhetsperspektivet är av största vikt.
Axis lägger stort fokus på produktion och du kommer in i en organisation som utvecklas i en mycket inspirerande miljö.

Vem är du?
Vi letar efter en strukturerad och driven person som har ambitionen att proaktivt driva aktiviteter från start till mål. Framför allt bör man tidigt förstå hur olika design- och systemlösningar påverkar flödet i produktion och tester. Du är skolad ingenjör, kan vara Mekanik eller Produktion. Viktigast är att du har förståelse för helheten och gillar att vara "hands on". Du trivs med att arbeta i internationell miljö och möta olika kulturer då resor till våra kontraktsfabriker är en del av vardagen under projekten.

Som tillägg till ovan ser vi gärna att du har/är:

  • Ingenjörsbakgrund, Mekanik eller Produktion.
  • Arbetat med audio produkter som högtalare och mikrofoner.
  • Minst ett par års erfarenhet inom relevanta områden.
  • Förståelse för produktdesign och hur det påverkar produktionseffektivitet.
  • Förmåga och drivs av att reducera komplexitet, dvs att göra saker enklare!
  • Utåtriktad och är inte rädd för att möta nya kontakter eller utmaningar.

Hur är det att jobba med oss?
Öppenhet pratas det om i många företag men på Axis är det en del av våra kärnvärden. Vår största tillgång är förmågan att samarbeta. Vi vet att bra idéer kan komma när som helst och var som helst och därför uppmuntrar vi alla att bidra och vara innovativa. Är du en person som gillar att vara med där det händer, göra skillnad och bidra till att putta vår värld en bit i en positiv riktning så kommer du att känna dig hemma hos oss. Vi jobbar hela tiden aktivt med vår kultur där laganda, lika möjligheter så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Du ska gilla att jobba hos oss och därför erbjuder vi förmåner såsom flexibel arbetstid, morgonfika varje dag, fredagskaka, företagsbonus, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och din alldeles egna Axis-cykel - för att nämna några.

Redo att agera?

Har du fler frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Anders Svensson, . Vi granskar ansökningar kontinuerligt

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R-117477