Jobbet Demand Planning Specialist till företag i norra Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Demand Planning Specialist till företag i norra Stockholm publicerad av ValueOne

Upplands Väsby

Arbetsbeskrivning

Valueone söker en Demand Planning Specialist till vår kund i norra Stockholm för ett 12 månaders konsultuppdrag. Tillsättningen är brådskande. Kundens klara ambition är att erbjuda rätt person en tillsvidareanställning efter avslutat uppdrag.

Om rollen

I rollen ska du arbeta med inköp av bilar, planering av lager och prognostisering av produktionsvolymer för den svenska marknaden. Du svarar för långsiktig planering av företagets inköpsvolymer och reviderar kontinuerligt försäljningsprognoser för hela modellutbudet. Du ansvar också för analyser av utfall, försäljning, prisstruktur och konkurrentsituation och deltar i löpande aktiviteter såsom kampanjer, produktförändringar, nylanseringar och marknadsaktiviteter. Du håller också i regelbundna månadsmöten kring planering och kampanjer.

Arbetet sker i tätt samarbete med kollegor inom företagets försäljningsorganisation, logistik och produktavdelning. Du ingår i en grupp på sju medarbetare.

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom ekonomi eller Supply Chain Management. Har du tidigare erfarenhet av Sales/Demand Planning ser vi det som mycket meriterande. Uppdraget kräver även mycket goda kunskaper i Excel samt helst också i SAP. Flytande kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett måste.

Som person har du en väl utvecklad analytisk förmåga och är van vid självständigt arbete. Du är proaktiv och har ett strukturerat arbetssätt med en god kommunikativ förmåga. Företaget präglas av framåtanda, snabbhet och nyfikenhet. Som person bör du därför ha goda sociala färdigheter samt ha den där extra energin och instinkten som krävs för att få jobbet gjort. 

Ansökan

Hantering av ansökningar sker löpande varför tillsättning kan ske tidigare än sista ansökningsdag. Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida på: [ Link removed ] - Click here to apply to Demand Planning Specialist till företag i norra Stockholm. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070-786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.


Referens

valueone1205

Om företaget

Vi utvecklar och effektiviserar er Supply Chain! Med vår bakgrund från ledande befattningar inom Supply Chain Management i olika organisationer förstår vi ert behov. I en snabbföränderlig värld med krav på att ständigt förbättra, effektivisera eller helt förändra Supply lösningar kan vi snabbt bidra till att lösa de situationer och utmaningar ni ställs inför. Vår uppskattade hands-on approach gör att vi kan rådge och snabbt tillgodose alla behov av process- och organisationsutveckling, resursstöd samt de rekryteringsbehov ni kan tänkas ha. Sedan starten 2009 har vi inom en mängd branscher framgångsrikt och utifrån olika behov genomfört flera hundra uppdrag inom våra tre verksamhetsområden: Verksamhetsutveckling, Interimslösningar och Rekrytering. ValueOne stödjer företag verksamma inom olika branscher och våra kunder är av alla storlekar och opererar såväl nationellt som globalt. Vårt ständigt växande Supply Chain Community med kompetenta konsulter och kandidater har bred erfarenhet från olika branscher och roller. Med vår specialistkompetens och operativa erfarenhet skapar vi ökad konkurrenskraft utifrån ert behov med särskilt fokus på Change Management och implementering. Så välkommen till ValueOne, vi ser fram emot möjligheten att utveckla och effektivisera er Supply Chain!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till