Jobbet Demand Planner till spännande företag i Helsingborg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Demand Planner till spännande företag i Helsingborg! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Helsingborg
0,00kr/ år
6 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en driven teamplayer som är en hejare på siffror? Har du kunskapen om helheten inom supply chain och förstår optimering av flöden? Sök då tjänsten som Demand planner till en av våra kunder i Helsingborg!

Information om uppdraget:

Som Demand planner kommer du arbeta nära bolagets sälj och marknadsavdelning, gällande bland annat kampanjer och prognoser.
Rollen innebär även tät kontakt med både kundservice-, inköps- och produktionsavdelningarna för att säkerställa att prognoserna från KAM är korrekta samt driva och lägga in kampanjer kopplat till artiklar.

Du kommer vara en viktig kugge i varuflödesplaneringen och det är din uppgift att se till så att kunderna får de efterfrågade varorna, samtidigt som det inte finns ett överflöd.
Detta innebär därmed mycket kontakt med diverse leverantörer och fabriker rörande frågor kring volymer och produkter.
Vidare följer du upp och och vidtar åtgärder utifrån hur försäljningen resulterar sig.

Uppdraget är ett kortare konsultuppdrag, men för rätt person finns stora möjligheter till förlängning och permanent anställning hos kunden.

Behovet är snarast, därför råder vi dig att skicka in din ansökan så fort du har möjlighet.
Arbetstider är måndag-fredag, kontorstider.

Detta söker vi:

Som person är du analytisk, strukturerad och har förmågan att se förbättringsmöjligheter. Då denna tjänst innebär mycket kommunikation både internt och externt krävs det att du har god samarbetsförmåga och kan kommunicera på såväl svenska som engelska.

Vi tror att denna tjänst kommer passa dig som är energisk och hungrig att utvecklas inom supply chain. Du räds inte för utmaningar och är lösningsorienterad. I denna tjänst kommer du ges möjligheter att utveckla processer och vi ser gärna att du har goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel. Det är även meriterande om du tidigare arbetat i SAP.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42427

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ekonomi - inköp - Helsingborg).
Du kan avregistrera dig när som helst.