Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Demand Planner till Essity jobb i Göteborg på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Demand Planner till Essity på Bravura

Demand Planner till Essity

Bravura Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Kommer du från en roll inom Supply and Demand Planning och är redo för ditt nästa steg? Har du ett starkt driv och trivs i en global miljö med breda kontaktytor? Nu söker vi dig som vill utvecklas tillsammans med ett kompetent och dedikerat team på Essity i Mölndal.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Essity. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Essity är ett ledande globalt hygien- och hälsobolag. De ökar människors välbefinnande genom sina produkter och tjänster och arbetar med att på ett hållbart sätt utveckla, producera, marknadsföra och sälja förstklassiga produkter inom hygien och hälsa. Essitys försäljning sker i cirka 150 länder och de har omkring 46.000 medarbetare världen över. Du kommer att sitta stationerad på Essitys kontor i centrala Mölndal.

Arbetsuppgifter

I rollen som Demand Planner kommer du att bli en viktig nyckelspelare i ett team på fyra personer som sitter utspridda på kontor runt om i Norden. Du får en gedigen introduktion som syftar till att du ska få en god verksamhetsförståelse och grund för att lyckas i rollen. Du blir en del av en global logistikorganisation där du operationellt ansvarar för att försörjningskedjan av produkter fungerar optimalt. Du säkerställer att rätt sortiment finns tillgängligt i rätt tid, för att på så vis säkra en effektiv leverans vidare till kund. Du gör kontinuerligt uppföljningar och vidtar åtgärder utifrån löpande försäljning, lanseringar, kampanjer och trender på marknaden. Intern kommunikation är en naturlig del i rollen och du för löpande dialoger med bland annat försäljnings-, marknads- och produktionsavdelningar i regionen. Arbetet bedrivs huvudsakligen i SAP.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, logistik eller liknande alternativt motsvarande erfarenhet från arbetslivet
• Erfarenhet av arbete inom Demand/Supply Planning eller produktionsplanering
• God systemvana och erfarenhet i Officepaketet, erfarenhet i SAP är starkt meriterande
• Obehindrad svenska och engelska i tal och skrift

Som person är du nyfiken och du motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Du tar ett stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dess och säkerställer att allt blir slutfört i tid. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Därtill trivs du i en dynamisk organisation där det ofta sker förändringar. Avslutningsvis har du en god kommunikativ förmåga och trivs i en roll med breda kontaktytor.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Supply Planner, Demand Planner, Produktionsplanering, logistikplanering, Supply and Demand, logistik, planering, Heltid, Göteborg

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3605901