Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Demand Planner till Arvid Nordquist jobb i Solna på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Demand Planner till Arvid Nordquist på Academic Work

Demand Planner till Arvid Nordquist

Academic Work Solna, Stockholms län Heltid
Är du en analytisk och kommunikativ person som motiveras av ansvar och att bygga relationer? Arvid Nordquist söker nu en Demand Planner till sitt härliga gäng. Här finns möjligheten för dig med utbildning inom inköp, logistik eller erfarenhet från motsvarande område, att arbeta hos ett spännande familjeföretag


Om tjänsten
Arvid Nordquist HAB är ett familjeföretag med ca 300 medarbetare över hela Norden som brinner för att erbjuda de bästa smakupplevelserna och produkterna. Vårt sortiment innehåller starka internationella varumärken som kan erbjuda hög kvalitet i kombination med omsorgsfull produktion och minskad påverkan på människa och miljö


Academic Work söker nu för Arvid Nordquists räkning en Demand Planner. Tjänsten är en mycket synlig och operativ funktion i varuförsörjningen som ansvarar för att underhålla en volymprognos med hög kvalitet inom segmentet Food och Non Food. I rollen kommer du att skapa försäljningsprognoser tillsammans med kollegor på försäljning, marknad och logistik/inköp. Du kommer även hålla i interna möten samt se till att prognoserna ser korrekta ut.

Du erbjuds

* En mångsidig roll med frihet under eget ansvar
* En välkomnande arbetsplats med härliga kollegor
* Ett familjärt kontor med bland annat parkering och gym

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
Du kommer till exempel att:

* Utveckla och underhålla vecko- och månadsprognoser i SAP/APO
* Leda prognos- och planeringsmöten med bl.a. produktchefer, säljansvariga och inköpsansvariga. Granska rekommenderade försäljningsprognoser och lagermål
* Sammanställa och analysera alla data som är relevanta för att skapa försäljningsprognosen (historisk försäljning, marknadstrender, säsongsvariationer och kampanjer)
* Följa upp, rapportera och kommunicera prognoser och relevanta nyckeltal till övriga organisationen (prognossäkerhet och servicegrad)
* Etablera och använda de bästa och effektivaste statistiska modellerna och programvaruverktygen för att skapa prognoser
* Proaktivt arbeta för bästa praxis och konsensus mellan olika funktioner i företaget (lagerstyrning, inköp, försäljning och marknadsföring, produktion, ekonomi och IT)

Vi söker dig som

* Har en högskoleutbildning inom inköp, logistik eller motsvarande område, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.
* Mycket goda kommunikativa kunskaper i svenska, tal och skrift
* Goda kunskaper i engelska, tal och skrift

Det är meriterande om du har
* Erfarenhet från livsmedelsbranschen
* Arbetat i SAP/APO tidigare
* Kunskaper i presentationsteknik (PowerPoint)
* Flerårig erfarenhet av en liknande roll

Som person är du:

* Ansvarstagande
* Kommunikativ
* Analytisk och Noggrann
* Självgående

I rollen som Demand Planner kommer du att ha ett stort ansvar för prognoser, volymer och metoder, såväl som för interna samarbeten och kommunikationer.

Övrig information

* Start: omgående
* Omfattning: Vikariat på heltid till augusti 2022, med möjlighet till överrekrytering
* Placering: Solna, Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Riksbyggens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Lär mer om Arvid Nordqust här!
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15059448-SE