Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Demand Planner sökes till välkänd kund i Solna! jobb i Solna på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Demand Planner sökes till välkänd kund i Solna! på StudentConsulting

Demand Planner sökes till välkänd kund i Solna!

StudentConsulting Solna, Stockholms län Heltid
Är du analytisk, ansvarstagande och är ute efter ett utvecklande arbete. Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker för kunds räkning en analytisk person som vill vara en del av ett familjärt team med god gemenskap och som ska arbeta inom segmentet Food. I rollen kommer du att skapa försäljningsprognoser tillsammans med kollegor på försäljning, marknad och logistik/inköp. Du kommer även hålla i interna möten samt se till att prognoserna ser korrekta ut. Dina arbetsuppgifter kommer till exempel att vara:

•Utveckla och underhålla vecko- och månadsprognoser i SAP/APO
•Leda prognos- och planeringsmöten med bl.a. produktchefer, säljansvariga och inköpsansvariga. Granska rekommenderade försäljningsprognoser och lagermål
•Sammanställa och analysera alla data som är relevanta för att skapa försäljningsprognosen (historisk försäljning, marknadstrender, säsongsvariationer och kampanjer)
•Följa upp, rapportera och kommunicera prognoser och relevanta nyckeltal till övriga organisationen (prognossäkerhet och servicegrad)
•Etablera och använda de bästa och effektivaste statistiska modellerna och programvaruverktygen för att skapa prognoser
•Proaktivt arbeta för bästa praxis och konsensus mellan olika funktioner i företaget (lagerstyrning, inköp, försäljning och marknadsföring, produktion, ekonomi och IT)

Tjänsten är ett heltidsuppdrag som start omgående och är ett vikariat som sträcker sig till 1 augusti 2022 med stor chans till förlängning och överrekrytering. Du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting men arbeta hos vår kund i deras fräscha lokaler i Solna, kontorstider tillämpas (08.00 16.30).

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en universitet/högskoleutbildning inom ekonomi, logistik eller liknande utbildning. Alternativt att du har relevant arbetslivserfarenhet inom logistik, inköp eller butik. För tjänsten krävs det att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Har du erfarenhet av en liknande roll eller SAP ses det som starkt meriterande. Vi söker dig som är ansvarstagande och kommunikativ. Vi tror också att du har lätt till att samarbeta, är självgående och inte räds att ta för dig. Har du dessutom kvalitetsfokus, god analytisk förmåga och är strukturerad är du precis den vi söker! Känner du att denna tjänst lockar dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person.

Sökord: ekonomi, logistik, inköp, demand planner

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59584