Jobbet Deltidspersonal till lager! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Deltidspersonal till lager! publicerad av Academic Work

Deltidsanställd
Sundsvall
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du den personen bland dina vänner som bänkar mest på gymmet? Är du samtidigt den som har ett logiskt tänkande? Vi söker nu dig som vill ha ett flexibelt deltidsjobb att kombinera med dina studier. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Academic Work söker för vår kund Cura of Swedens räkning ett antal studenter till deras lager i Birsta. Arbetet sker utefter behov och leveranser. Detta innebär att uppdraget omfattar cirka 1-2 dagar i veckan under dagtid. Arbetet är relativt flxibelt och kommer ge dig erfarenheter av lagerarbete och ett extra klirr i studentkassan.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund Cura of Sweden (COS).

Kandidatprofil

Som lagermedarbetare kommer du arbeta med att ta emot leveranser och sortera in produkterna. Arbetsuppgifterna handlar om att ta emot varor och i vissa fall reklamationer. Detta är ett fysiskt arbete med växlande tempo i arbetsbelastning och ställer höga krav på din arbetsmoral och samarbetsförmåga. Denna tjänst är perfekt om du har ett ordningssinne och vill få ett gratis fysikpass på köpet. Arbetet kommer ske i team vilket innebär att det finns mer erfarna kollegor att fråga innan du själv blivit varm i rollen.

* Är studerande på eftergymnasialnivå
* Behärskar svenska i tal och skrift då detta krävs i dialog med kollegor

Som person bör du vara i god fysik för att klara av de tunga lyft som arbetet kan innebära. Vidare söker vi dig som vill bidra till en god stämning på arbetet och som ser dig själv som en lagspelare.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående

Omfattning: Deltid, cirka 1-2 dagar/vecka

Placering: Birsta, Sundsvall

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och COS önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Referens

15014158-SE

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till