SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Deltidsjobb till chokladfabrik i upplands Väsby jobb i Upplands Väsby på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Deltidsjobb till chokladfabrik i upplands Väsby på Randstad AB

Deltidsjobb till chokladfabrik i upplands Väsby

Randstad AB Upplands Väsby, Stockholms län Deltid
Ansök på företagets hemsida


arbetsbeskrivning.

Har du en passion för goda sötsaker och vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett härligt gäng? Då kan du vara rätt person för detta jobb! Just nu letar chokladfabriken Mondelez efter nya deltidsmedarbetare som vill arbeta för att producera goda sötsaker. Mondelez är tillverkarna bakom flera kända märken som Marabou, O´Boy, V6, Milka, Oreo och TUC. I dagsläget befinner de sig i Upplands Väsby och letar efter fler som vill bli en del av deras familj. Till denna tjänst söker Mondelez någon som är noggrann, aktiv och vill arbeta fysisk. Samt innehar truckbehörighet. Meriterande om du har erfarenhet inom produktion. Varmt välkommen att ansöka redan idag med CV!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.kvalifikationer.

Vi ser att du som söker har en avslutad gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning eller liknande. Som person är du nyfiken, noggrann och har god fysik då tjänsten kan innebära tunga lyft. Samt att ni har lätt att samarbeta i grupp. Du tar initiativ och är ansvarsfull samt flexibelt till ditt arbete. Gärna goda förmågor till både muntlig och skriftlig kommunikation på svenska.

 • Har truckkort för B1 (Motviktstruck)
 • Arbeta 3-5 pass/vecka under sommaren 
 • Slutfört gymnasiet eller innehar relevant arbetslivserfarenhet
 • Är flexibel med arbetstider och kan arbeta  2-3 pass/vecka, morgon, kväll  och natt. (ej endast helg)
 • Inga problem att ta dig till arbetet på egen hand, oavsett arbetstid 
 • Meriterande om du har erfarenhet inom produktion

  Arbetstider.
  Deltid: Måndag–Söndag  
  Dag, kväll och natt 
  (06:06-23:06) (23.06-06.06)


ansvarsområde.

Ansvarsområde
På den här tjänsten är man del av produktionsteamet och ditt arbetsområde kommer att vara inom den dagliga produktionsprocessen. I rollen som medarbetare innebär att man ansvaret över att bedriva tillverkningsprocessen enligt standarden och rutiner samt aktiv utvärdera och informera om processen och linjernas status. De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar följande moment:

 • Manuell packning och sortering 
 • Truckkörning av motviktstruck  
 • Underhållsarbete som service och felsökningar
 • Installation och omställning för maskiner 
 • Dokumentation och kvalitetssäkra produktionen
ansökan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
 
För information: [ Email address blocked ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201392689