Jobbet Deltidsjobb som administratör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Deltidsjobb som administratör publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltid
Östersund
0,00kr/ år
6 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du student eller jobbar deltid minst 50% och vill utöka med ett administrativt extrajobb? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu för kunds räkning 3 personer som vill jobba extra som bildoperatör. Det är ett administrativt jobb där du ser till att olika typer av dokument förvandlas från pappersform till digital form. Man handlägger, scannar samt verifierar blanketter/fakturor.
Vid arbetstoppar, sjukdom och under sommaren behöver vi förstärka teamet med 3 härliga kollegor som jobbar extra. Behoven kan komma både med kort och långt varsel. Möjligheten till flexibilitet och att styra sina dagar är stor.
Arbetsplatsen är belägen i Odenskog och du kommer jobba i ett team på ca 25 personer. Du kommer vara anställd av StudentConsulting men jobba ute hos kunden.
Arbetstiderna är mellan 8-17, men som extraanställd förekommer givetvis både hel och halvdagar utefter vad som passar dig och dina studier/ditt andra deltidsjobb. Under sommaren ser vi gärna att du vill jobba heltid några veckor.

Detta söker vi:

Som person är det viktigt att du är strukturerad, effektiv och noggrann. Du är en lagspelare och har ett gott öga för detaljer.
Vissa delar av arbetet utförs vid dator så kvicka fingrar är ett plus!
Att du är en glad, hjälpsam och trevlig arbetskamrat som gillar att jobba i ett team förutsätter vi!

Tillsättning sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40516

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn002 - Östersund).