Jobbet Deltidsjobb i butik i Viserum! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Deltidsjobb i butik i Viserum! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Växjö
0,00kr/ år
7 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta med ett omväxlande extrajobb som erbjuder möjligheten att både få arbeta i direkt kontakt med kunder? Då har vi en intressant möjlighet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är verkande inom konst och kultur och behöver nu två butiksmedarbetare som kan arbeta extra på helger och någon dag i veckan för att sedan övergå till heltid under sommaren. Du kommer arbeta i deras shop som är i nära anslutning till konsthallen. Kunderna är kultur intresserad och därför är det självklart meriterande om du delar deras intresse eller intresserad av att upptäcka ett nytt intresse.

Arbetsuppgifterna är som beskrivit omväxlande och du är arbetar i shoppen i anslutning till konsthallen som har en serveringsdel där du kan komma att assistera med servering, enklare matlagning, att ge information till gäster i reception och sköta försäljning i shop. Arbetsuppgifterna innebär även att hålla shoppen ren och i ordning. Tjänsten ställer höga krav på service och god kommunikativ förmåga. Flytande engelska i tal och skrift är ett krav.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Du kommer att utgå från arbetsplatsen i Viserum och arbeta extra upp till dina studier eller om du har ett annat jobb som du vill kombinera med detta på deltid.

Detta söker vi:

Vi söker dig som brinner för service och vill arbeta extra under våren och heltid under sommaren med ett varierat och omväxlande arbete. Krav för tjänsten är att du har en annan huvudsaklig sysselsättning som studier eller annat arbete Du ska ha goda kunskaper i svenska, engelska och det är meriterande med fler språkkunskaper. Meriterande är om du tidigare arbetat inom något serviceyrke med likande arbetsuppgifter. Som person bör du vara självgående, ansvarstagande, social och kundmedveten.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40654

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Vi söker just nu massor av bra eventpersonal! Växjö Eventpersonal i Sverige AB
Student - sommarjobba inom sortering! Växjö StudentConsulting

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Extrajobb-studentjobb - Växjö).