Jobbet Deltidsanställning inom sortering i Alvesta! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Deltidsanställning inom sortering i Alvesta! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Växjö

Arbetsbeskrivning

Är du en arbetsvillig, flexibel och engagerad person som vill ha ett fartfyllt extrajobb? Vill du dessutom lära dig mer inom sortering är detta en perfekt möjlighet

Information om uppdraget:

Till vår kund i Alvesta söker vi dig som vill arbeta inom sortering. Dina arbetsuppgifter kommer vara att bemanna en maskin som sorterar och blandar reklam. Arbetet kräver att du är stresstålig, initiativtagande och noggrann.

Vi söker dig med en annan huvudsaklig sysselsättning som är intresserad av en deltidsanställning på 50-75 %. Arbetstider är på dagtid, heldagar under veckodagar. Vi ser gärna att du bor i närheten av Alvesta eller har tillgång till bil så att du kan vara flexibel.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Vi rekryterar löpande till tjänsten. Anställningen beräknas starta omgående.

Om du blir erbjuden en anställning kommer vi att vilja se ett utdrag ur belastningsregistret.

Detta söker vi:

Denna tjänst är en perfekt möjlighet för dig som studerar på distans eller på deltid och söker en anställning på 50-75 %. För tjänsten värdesätts ditt engagemang högt. Det är inget krav men en fördel om du har tidigare erfarenhet från lagerarbete.
Viktiga egenskaper för uppdraget är att du är flexibel, arbetsvillig och initiativtagande. Du ska kunna arbeta i ett jämt tempo och samarbeta med de andra i gruppen. Arbetet kan vara relativt tungt så det krävs att man har god fysik samt är stresstålig. Det är även ett krav att du har körkort samt tillgång till bil.

Låter det som ett jobb för dig? Tveka då inte att anmäla dig ditt intresse redan idag, då rekryteringen sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44060

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till