Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Deltid Talent Acquisition till oss på Framtiden AB i Jönköping jobb i Jönköping på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Deltid Talent Acquisition till oss på Framtiden AB i Jönköping på Framtiden

Deltid Talent Acquisition till oss på Framtiden AB i Jönköping

Framtiden Jönköping, Jönköpings län Heltid
Vill du arbeta med kandidatsamordning och search inom rekrytering? Trivs du i att arbeta mot uppsatta mål och samtidigt hjälpa kandidater till deras nästa drömjobb? Söker du efter ett spännande extrajobb vid sidan av studierna? Ta möjligheten och sök rollen som Talent Acquisition hos oss på Framtiden AB.


Dina arbetsuppgifter:
I rollen som Talent Acquisition agerar du i en supporterande och samordnande roll i tätt samarbete med våra rekryterare/konsultchefer – med en huvudsaklig viktig funktion att bygga nätverk och attrahera nya kandidater till de uppdrag vi på Framtiden erbjuder. Du kommer primärt att arbeta med aktivt sök på sociala plattformar för att attrahera lämpliga kandidater till våra konsultuppdrag. Vidare innebär rollen också att arbeta proaktivt genom att bibehålla en kontinuerlig dialog med kandidater, lärosäten med mera för att informera om Framtidens tjänster och i förlängningen skapa en attraktiv kandidatbank för att bemöta våra kunders förväntningar på konsulter.

Tjänsten är på deltid med en tjänstgöringsgrad mellan 25-50 %. Du kan således vara en student som söker ett spännande extrajobb vid sidan av studierna.

Nedan kan ses som exempel på de huvudsakliga förekommande arbetsuppgifter:

 • Arbeta med aktiv sökning på sociala plattformar efter attraktiva kandidater till de konsultuppdrag Framtiden erbjuder.

 • Upprätthålla en kontinuerlig dialog och bygga nätverk med attraktiva kandidater. Detta kan ske såväl genom samtal, möten och eventuella mässor vid lärosäten.

 • Bygga och underhålla kandidatbank i det interna CRM-systemet.

 • Ev. Referenssamtal till kandidater samt i viss mån avlastning med intervjuer.

 • Tätt samarbete med ansvarig rekryterare med syfte att tillsätta våra uppdrag och hjälpa kandidater till deras nästa jobb!


Din Profil:
Vi ser gärna att du som söker följande kompetenser:

Skallkrav
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • Strukturerad, kommunikativ och god samarbetsförmåga
 • Samvetsgrann
 • Administrativ förmåga

Meriterande:
 • Tidigare erfarenhet av liknande roll anses starkt meriterande
 • Erfarenhet av rekryterings- och bemanningsbranschen
 • Högskoleutbildning med inriktning personalvetare eller likvärdigt.

Personliga egenskaper:
Som nämnts ovan ser vi att du som söker är strukturerad i ditt arbete då en betydande del av rollen kretsar kring kandidatsamordning och aktivt sök i våra plattformar. Vidare ser vi även att du är kommunikativ med god social förmåga, då rollen kommer innebära mycket kontakt med potentiella kandidater. Här blir du blir ansiktet utåt för vår verksamhet och varumärke. På Framtiden arbetar vi med tätt samarbete mellan olika roller, varpå vi även ser att du värdesätter teamwork och gläds åt varandras framgångar.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Vi på Framtiden hjälper människor till deras första jobb och också nästa steg i karriären. Vi tror på människors energi och drivkraft. Genom möten med företag och talanger sammanför vi rätt person med rätt plats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom de Talanger som vi förmedlar. För oss är Talang inte något du föds med eller kopplat till ålder. För oss är Talang att du ser din förmåga som utvecklingsbar och du är villig att jobba för att uppnå din fulla potential!

Vi hjälper våra kunder främst inom IT/Teknik, ekonomi och kontor. Idag finns framtiden på sju orter i Sverige samt i Oslo.


.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000058938306