Jobbet Delprojektledare sökes för projektuppdrag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Delprojektledare sökes för projektuppdrag publicerad av Poolia

Part-Time
Umeå

Arbetsbeskrivning


Vi söker nu en delprojektledare på 50% för ett projektuppdrag med start omgående. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Uppdraget handlar om projekt som är inriktad mot anställningsprocessen, där projektets resultat förväntas bli en enkel, smidig och kvalitetssäkrad process för samtliga aktörer.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som delprojektledare ligger ansvaret på dig att projektleda delprojektet och din projektgrupp framåt mot det slutgiltiga målet. Arbetsuppgifterna är bland annat att kvalitetssäkra delprojektet, följa upp och utvärdera aktiviteter, samordna och delta i projektgruppsmöten, administrera och rapportera till huvudprojektledaren m.m. Dessutom är du med och bidrar till att projektmedarbetarna har ett gott samarbete. Du även kan tänkas hoppa in som operativt stöd till aktiviteter samt att du knyter kontakter med viktiga personer för projektet. Uppdraget omfattar en deltid på 50%, med start så snart som möjligt och projektet beräknas pågå framtill December 2022.

Vem är du?
Du som söker bör vara serviceinriktad samt har en god förmåga att samarbeta och leda andra personer. Vi ser även att du har kunskaper inom att leda processanalyser och workshops. Krav för tjänsten: • Minst 2års erfarenhet av projektarbeten. • Erfarenhet av att leda andra personer . • Har kunskaper i arbetsrättsliga regler gällande rekrytering & anställning. • Erfarenhet av projekt i avseende med personaladministration. • Utbildning inom projektledning • Kunskaper i MS Office

Om verksamheten
Hos oss hittar du de bästa medarbetarna och de bästa jobben – och vi hjälper dem att hitta varandra genom att matcha rätt kandidat mot rätt uppdrag. Genom 30 års erfarenhet, specialisering, arbetsmetodik och vårt engagemang har vi lärt oss vad rekrytering och uthyrning av kvalificerade tjänstemän innebär. Som bemannings- och rekryteringsföretag förser vi företag och organisationer med den kompetens som – tillfälligt eller permanent – tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän.

Referens

57607

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till