Jobbet Delprojektledare inom kvalitet till Siemens har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Delprojektledare inom kvalitet till Siemens publicerad av Skill

Heltid
Finspång
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning


Till Siemens avdelning som ansvarar för kvalitetsarbetet i orderprojekt söker vi nu en delprojektledare. Om du har erfarenhet av kvalitetsarbete och tidigare jobbat i projektform så kanske detta är nästa steg för dig!

Om företaget
Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På SIT arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

Dina arbetsuppgifter
Som delprojektledare kvalitet ansvarar du för att planera, koordinera, kontrollera och organisera kvalitetsarbetet i tilldelade projekt. Arbetet baseras på Siemens kontrakt med kunden, interna instruktioner och regler, lokala lagar och regler samt relevanta certifikationskrav. Rollen innebär även ansvar för kvalitetsbudgeten. Tjänsten kommer innefatta internationella resor. Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Ansvara för kvalitetskontroll och att kvalitetsplanen implementeras och följs i projektet - Åtgärda avvikelser och följa upp dessa - Ansvara för verifiering av produkter genom inspektioner och genomgång av testdokument - Med stöd från certifieringsfunktionen identifiera material som behöver godkännas av lokala myndigheter i landet där kunden är verksam - Ansvara för kvalitetsbudget i projektet - Representera Siemens i kontakter med kund och lokala myndigheter gällande kvalitetsfrågor - Stötta projektteamet med kunskap om arbetsprocessen och projektspecifika rutiner Detta är en konsulttjänst där du blir anställd hos oss på Skill.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har en kandidatexamen från en teknisk utbildning. Vi tror att du har något eller några års erfarenhet av kvalitetsarbete och arbete i projektform. Det är en fördel om du tidigare arbetat som delprojektledare. Som person är du kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra. Du är resultat- och kvalitetsmedveten i ditt arbete och har kunden i fokus. Då tjänsten innebär många internationella kontakter krävs det att du hanterar engelska väl i både tal och skrift. Övriga språk är en fördel.

Ansökningsförfarande
Urval sker löpande så skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev på skill.se så snart som möjligt, men senast 7 juni 2018. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Christian Andersson-Gran på 011-199469 eller christian.andersson-gran@skill.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3435

Liknande jobb

Projektledare inom Inköp Finspång Unik Resurs
Innesäljare inom reservdelar Finspång Unik Resurs
Taktisk Inköpare sökes omgående Linköping Unik Resurs

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Övrigt - Finspång).
Du kan avregistrera dig när som helst.