Jobbet Delprojektledare Fastighet har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Delprojektledare Fastighet publicerad av Malmö Stad

Heltid
Malmö
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?


Arbetsuppgifter

Vi söker en delprojektledare fastighet som kommer vara en del av en större projektgrupp.
Du kommer att arbeta med hela processen från att kartlägga till att skapa relationer med fastighetsägare och föreningar.

En stor del av arbetet sker via telefon och mail men efter en tid även kundbesök som är en viktig del i arbetet. Som delprojektledare fastighet deltar du dessutom i aktiviteter i form av årsstämmor, möten och eventuellt mässor.
Du kommer både upprätta taktiska planer och utföra ”fotarbete” genom kartläggning och besök.
Inom organisationen kommer du bland annat samarbeta med montörer, verksamheten ordinärt boende, jurist, kommunikatör samt kontinuerligt rapportera till huvudprojektledaren.

För att trivas i rollen är du en person som tycker om att möta och samarbeta med andra. Du delar gärna med dig av din kunskap och tycker om att jobba efter uppsatta mål. Vidare är du affärsmässig, förtroendeingivande och uthållig. Du tycker om att kommunicera med andra och har ett strukturerat arbetssätt.
Det är mycket viktigt att du är ödmjukt och kan representera Malmö Stad


Kvalifikationer

Eftergymnasial utbildning inom exempelvis projektledning eller fastighetsförvaltning.
Det är meriterande med kortare kurser inom fastighetsjuridik, försäkringsfrågor rörande skalskydd, utbildad elektriker/montör.

Din erfarenhet kan komma från olika bakgrund: Gärna arbetat med uppsökande verksamhet, sälj mot fastighetsägare/förvaltare eller mot teknisk verksamhet.
Erfarenhet av sälj digitala lås. Förhandlingar med fastighetsägare/förvaltare. Både B2B och direktsälj är meriterade.

Du kommunicerar tydligt och obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Självklart är du en van datoranvändare och behärskar bland annat Officepaketet obehindrat.

Drivs av att arbeta mot uppsatta mål under eget ansvar. Är resultatorienterad och är van att arbeta i team. Tar eget ansvar för att lyckas. Är en strukturerad personlighet med förmåga att arbeta systematiskt och planerar sin tid. Är positiv, öppen och ödmjuk inför nya utmaningar och människor. Har ett stort engagemang, eget driv och ett professionellt förhållningssätt. Har ett stort mått av flexibilitet och förmåga att skapa förtroende.
Kan kommunicera med olika typer av människor.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: September 2018

Tidsbegränsat till: 2019-02-28

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2018-08-12

Referensnummer: 175-18-137

Kontaktpersoner
  • Åke Härstedt
  • Enhetschef
  • 0734-420201
  • Lotta Lewandowska
  • Projektledare
  • 070 982 77 58

Fackliga företrädare

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Referens

175-18-137

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till