Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?
Na

Delivery Manager jobb i Stockholm på Quest Consulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Delivery Manager på Quest Consulting

Delivery Manager

Quest Consulting Stockholm, Stockholms län Heltid

Som Delivery Managers säkerställer du krav och tidsplanuppskattningar, vissa av kundens intressenter arbetar efter traditionella metoder, men vår kund arbetar agilt, så därav sker de faktiska leveranserna sker via agila release-tåget. Vidare säkerställer du i din roll som Delivery Manager samarbetet och samordningen. 

Ansvaret för rollen är både mycket operativt som att samordna, planera och underlätta arbetet, såväl som strategiskt att se till att kunden bygger deras miljöer på ett standardiserat och framtidssäkert sätt. Projekten som kräver infrastruktur implementerar oftast komplexa system i flera länder. Infrastrukturenheten är ofta involverad i ett sent skede. Detta innebär att du som Delivery Manager måste definiera och prioritera det som är viktigast för att leverera mycket snabbt och hjälpa kundens devops-team att förstå kraven och fokusera på att leverera. Omfattningen och kraven kan vara oklara och kan behöva införas i kundens standardiserade sätt att hantera infrastruktur, därav behöver du trivas under dessa omständigheter.

Erfarenhet / Utbildning 

 • Vi söker dig med flerårig erfarenhet med utmärkta agila ledarskapserfarenhet i kombination med projektledningskompetens
 • Identifiera MVP
 • Förmåga att tolka underliggande kundbehov
 • Erfarenheten av SAFe
 • Utmärkt engelska och Svenska muntligt och skriftlig
 • Telekomerfarenhet är inte nödvändigt men underlättar
 • Förståelse för IT-infrastruktur


Start Augusti, heltid, tillsvidare 
  Din ansökan

  Låter rollen intressant och passande? Ansök i så fall omgående för vi intervjuar löpande och rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

  Vi är flera rekryterare som hanterar rekryteringen av denna tjänst, vid frågor gällande den här rekryteringen eller tjänsten når du oss enklast på e-post [Click Here to Email Your Resumé]

  Vi kan enbart ta emot och bearbeta din ansökan genom att du registrerar ditt CV i vår portal. Med avseende på  GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post.

  Varmt välkommen med din ansökan! 

  Uppdraget är en del av Quest Consulting personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Quest Consulting och arbeta som konsult hos vår kund.  Om Quest Consulting

  Quest Consulting är ett auktoriserad konsultbolag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Vi är specialiserade inom IT, Teknik, HR, Administration och Ekonomi. Vår målsättning är att vara din personliga samarbetspartner och just därför är det så viktigt för oss att arbeta efter våra kärnvärden där våra ledord är att vara Personliga, Nyskapande och Professionella.

   

  Rekommenderade jobb

  Na
  Delivery Manager
  Quest Consulting Stockholm Heltid
  Teknisk koordinator med inriktning mot servrar.
  StudentConsulting Malmö Heltidsanställd
  Teknik- & IT Specialist - Haglöfs –till vår digitala resa!
  Haglöfs AB Stockholm Heltidsanställd
  Tryck ansök nu!
  Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

  Job ID: 3120