Jobbet Delivery Lead till Data and Analytics ICA Sverige har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Delivery Lead till Data and Analytics ICA Sverige publicerad av ICA

Jobbet utgår om 5 dagar
Full-Time
Solna

Arbetsbeskrivning

ICA strävar efter att göra varje dag lite enklare för våra handlare och för våra kunder. Vi befinner oss just nu på en spännande resa där stora förflyttningar görs inom Data och Analytics för att stödja vår vision att bli än mer datadrivna. 

Vi moderniserar vår tekniska plattform, organisation och arbetssätt för att bättre kunna möta ett ökat behov från verksamheten. I rollen som Delivery Lead ansvarar du för att leda team som levererar initiativ i syfte att ta oss från idé till användbara och effektiva produkter. 

Det här är ditt blivande jobb:  

I rollen som Delivery Lead ansvarar du för att få ut maximalt affärsvärde i några av de högst prioriterade Data/ analys-förflyttningar på ICA inom områden som marknad, butik, logistik och inköp. Du leder team om 5–10 personer som består av bland annat Data Engineers, Data Architects, Produktägare och du ansvarar för scope, tidsramar och budget. 

Du har daglig kontakt Data Scientists, Business Analysts och Data Analysts och representerar även verksamhetens behov genom nära kontakt med IT och andra nyckelpersoner. 

Utöver leverans i initiativen ansvarar du för att utveckla teamet och våra arbetsprocesser tillsammans med andra Delivery Leads och linjechefer. 

Vem är du?

Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning som civilingenjör, civilekonom eller motsvarande och som har 2+ års erfarenhet från liknande rollen som exempelvis Produktägare, Product Manager, Teamlead eller Projektledare inom data och/eller analys.  

Du har en god förståelse för Data- och analyskedjan och har erfarenhet av agil projektledning. Du har erfarenhet av förändringsarbete och är van vid status-och ekonomisk uppföljning. Det är ett stort plus om du har erfarenhet av Cloud-teknologi och arbete med DevOps-mindset.

Som person är du lyhörd, teamorienterad, kommunikativ och nyfiken. Du har en god förmåga att hantera många parallella projekt både på detalj och en övergripande nivå.  

Sista dag för ansökan 

Ansök så snart som möjligt, då vi gör löpande urval. Dock senast 25/10.

Kontaktinformation 

Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Magnus Ahlkvist, [ Link removed ]  

Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss? 

Vi på ICA har ett stort behov av ny kompetens. Vi fortsätter därför att rekrytera som vanligt, även under tider av Coronasmitta. För din och vår säkerhet väljer vi att genomföra anställningsintervjuer via video och telefon i första hand. 

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. 

Är du nyfiken på oss och vill bli en av våra nya kollegor? Klart du är! Välkommen med din ansökan!

Referens

R0011779

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till