Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Dataskyddsspecialist till ICA Group IT jobb i Solna på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Dataskyddsspecialist till ICA Group IT på ICA

Dataskyddsspecialist till ICA Group IT

ICA Solna, Stockholms län Heltid

ICA strävar efter att göra varje dag lite enklare och data är en stor bidragande del till visionen. Vår förmåga att använda data är beroende av att vi bibehåller våra kunders och medarbetares förtroende så att de känner sig trygga i vår hantering. Vi förstår vikten av dataskydd, bygger upp en allt starkare intern kompetens och på vägen vill vi ha med fantastiska människor som brinner för ämnet.

Rollen som Dataskyddsspecialist

Som Dataskyddsspecialist hos oss kommer du att vara en del av teamet Digital säkerhet, Risk och Efterlevnad på ICA Gruppen AB. Organisatoriskt tillhör du koncernfunktionen Group IT, men du arbetar tätt med övriga roller inom ICA gruppen. Din huvudsakliga uppgift är att driva och vidareutveckla dataskyddsarbetet inom IT verksamheten och bistå med rådgivning i sakfrågor.

Dina närmaste gränssnitt är informationssäkerhetsspecialister, dataskyddsombud och den IT verksamhet du kommer stötta. Även övriga dataskyddsspecialister inom koncernen är viktiga och avgörande gränsytor för att driva gemensamma utvecklingsområden och standardisering av dataskyddsarbetet. Tjänsten är placerad på ICA:s kontor i Solna.

Vem är du?
Du har praktisk erfarenhet av dataskydds- och informationssäkerhetsarbete och har en god teknisk förståelse för tillämpning av områdena inom IT. I grunden ser vi att du har minst kandidatexamen från universitet eller högskola inom ett relevant område. Erfarenheter av projekt- och förändringsledning är meriterande. Du skriver och talar engelska och svenska på en nivå som krävs för professionell rådgivning.

Låter det intressant? Skicka in din ansökan snarast!

Kontaktuppgifter

Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Stefano Goudarzi, 072-220 15 51. Frågor om rekryteringen besvaras av Markus Koppari, 072-2202831

Sista dag för ansökan

Välkommen med din ansökan senast 11 Oktober 2021.  Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat. 

Om ICA

Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med vissa av våra rekryteringsprocesser.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0014236