Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Dataexperter i hela Sverige - bli en del av Solita! jobb i Östersund på Professionals Nord Rekrytering AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Dataexperter i hela Sverige - bli en del av Solita! på Professionals Nord Rekrytering AB

Dataexperter i hela Sverige - bli en del av Solita!

Professionals Nord Rekrytering AB Östersund, Jämtlands län Heltid

Inledning:
Solita är ett modernt, techorienterat konsultbolag i framkant och startar nu upp ett kontor i Åre/Östersund.

Vill du bli en av deras över 200 datakollegor i Norden, och hjälpa deras kunder i alla branscher genom att använda de allra bästa tekniska lösningarna? De expandera nu deras team av datakonsulter i Solita Sverige, och tillsammans bygger de en bättre framtid inom data!

Information om tjänsten

Solita är ett snabbväxande nordiskt företag som jobbar med digital transformation, styrd av data och mänsklig expertis. De har fler än 1100 anställda i Sverige, Finland, Tyskland, Belgien, Danmark och Estland, och jobbar med företag i alla storlekar inom alla branscher, så som Scania, Röda Korset, Tradera och Finnair.

Deras talangpool innehåller (åtminstone) följande områden:

Dataplattformsetablering, datalagring och IoT.
De hjälper deras kunder att få ut det mesta av affärsmöjligheterna inom data och att också modernisera genom att t.ex. flytta datalager till molnet. De väljer alltid de tekniker som bäst tillgodoser kundens behov. Nya projekt är nästan alltid inbyggda i molnet med Snowflake, AWS, Azure eller Google Cloud-lösningar.

Dataarkitektur, Data Engineering och Data Governance ur teknisk och affärssynpunkt.
De hjälper deras kunder att identifiera sina affärsbehov och välja den teknik som passar bäst för deras behov så att de kan utforma lösningen för gemensam implementering. Se exempelvis deras datakatalogprojekt för Finnair!

Datavisualisering.
Deras datavisualiseringskonsulter arbetar i både specifikations- och implementeringsprojekt och hjälper deras kunder att driva och använda sina nuvarande system. I de flesta projekt använder de Tableau och Power BI, och deras team kan också använda ett brett utbud av andra verktyg. Som ett exempel kan du läsa mer i deras case om Amer Sports.

Master data management.
Källdata av hög kvalitet är alltid grunden för att utnyttja och förfina data. Deras MDM-konsulter kan använda Semarchy, Microsoft MDS och mer för att förverkliga kundernas behov.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Solitas önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [ Link removed ] .

Du erbjuds:

  •  Du erbjuds vidareutveckling. De vet att deras konsulter lär sig mest av kundprojekt och på jobbet. Därför är de måna om att matcha rätt med konsult och projekt! Utöver projekten finns det naturligtvis många andra sätt att ständigt lära sig mer.
  • Ett sätt att lära sig nya saker är att bli certifierad, och under 2019 slutförde deras datakonsulter 39 nya certifikat relaterade till AWS, Microsoft-produkter, Data Vault, Data Bricks och mer. Naturligtvis ingår certifiering i arbetstiden och de håller regelbundet gemensamma sessioner som syftar till certifiering, där kollegor motiverar varandra och studerar nya saker tillsammans.
  • Deras competence communities som drivs av deras konsulter erbjuder också en bra möjlighet att lära sig om en teknik eller ett tema tillsammans med liknande intresserade kollegor. Deras anställda bjuder därtill själva ofta in till sk. info sessions med hela företaget, där de delar med sig av nya kunskaper och insikter.

Vi söker dig som:
Har erfarenhet och/eller intresse för cloud-teknologi (AWS, Azure och Google Cloud)

Erfarenhet från något av följande; datamodellering, data warehousing, databaser (SWL/NoSQL) och ETL/ELT. Erfarenhet från att automatisera data warehousing är ett bonus!

  • Du har kunskap att bygga datapipelines med hjälp av Python, R eller java
  • Du kan implementera datalösningar som fungerar både för dataexperter och beslutsfattare på företag
  • Du lär dig gärna nya teknologier och metoder
  • Du uppskattar dialog och teamarbete I en multikulturell omgivning, och gillar att jobba i en organisation med hög autonomi

Det viktigaste för Solita är ändå att du delar deras värderingar, du är omtänksam mot andra och delar gärna din kunskap och vågar stå för det du tror på.


START: Enligt överenskommelse 
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Östersund
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Mimmi Sondell

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [ Link removed ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 881F72ACC8154CA598CB3CB59D35EF7E