Jobbet Databasutvecklare inom T-SQL till Hantverksdata har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Databasutvecklare inom T-SQL till Hantverksdata publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Hantverksdata expanderar sin verksamhet och står inför ett stort plattformsbyte. De behöver därför förstärka databasteamet och vi söker nu dig som vill vara med på deras resa. Är du ute efter en stabil och trygg arbetsgivare med goda förmåner och möjligheter att utvecklas i din DB-utvecklarroll? Då kanske du är den vi söker!

Hantverksdata är ett produktbolag inom IT som tagit fram affärssystem för bolag inom bygg-, entreprenad-, glas- och hantverkarbranschen. Det går bra för företaget och de står nu inför nya utmaningar, framför allt ett plattformsbyte och flera nya IT-projekt. Kollegorna beskriver stämningen som familjär med högt i tak där du som kollega får möjlighet att tycka till och komma med förbättringsförslag. Kontoret ligger i fina lokaler 10 minuters promenad från Danderyds Sjukhus. De har växt med över 10 personer under det senaste året, på olika avdelningar, och de fortsätter att expandera. I samband med detta behöver de utöka SQL-teamet med en till kollega och där kommer du in.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Hantverksdatas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Hantverksdata.

Kandidatprofil

Som databasutvecklare kommer du främst att arbeta med databaser och utveckling i Microsoft SQL Server (T-SQL). Du blir en del av SQL-teamet som idag består av två andra kompetenta kollegor. Hantverksdata har idag flera system som de på sikt kommer att effektivisera och återskapa i ny tappning. Du kommer att vara en del av ett litet team bestående av tre personer men arbeta självständigt och ansvara för dina egna uppgifter.

Du kommer till exempel att:

* Arbeta med utveckling i Microsoft SQL Server (T-SQL)
* Utveckla nya lösningar för att åstadkomma bästa funktionalitet

Hantverksdata erbjuder en långsiktig anställning i ett företag med goda utvecklingsmöjligheter och stabil tillväxt. De uppmuntrar individuell utveckling och erbjuder skräddarsydd kompetensutveckling i form av kurser och utbildningar där du får möjlighet att påverka riktningen. Du erbjuds goda förmåner så som ett högt friskvårdsbidrag och ett taggat gäng som gärna tränar tillsammans. Hantverksdata är måna om medarbetarnas trivsel och motiverar till god balans mellan arbetet och privatlivet. De tror på att om kollegorna mår riktigt bra och trivs på jobbet, gör de ett bättre jobb tillsammans.

Vi söker dig som brinner för utveckling inom T-SQL och vill ta dig an en uppgift där du självständigt driver ditt eget arbete framåt.

* Har en licens/certifiering för SQL Server 2016 och som omfattar de viktigaste grunderna i T-SQL. www.microsoft.com/en-us/learning/exam-70-761.aspx Förslagsvis via Cornerstone i Stockholm eller andra leveranterörer
* Har arbetslivserfarenhet från en roll inom IT, databaser eller SQL server, alternativt en eftergymnasial utbildning inom data/systemvetenskap från YH, Universitet eller Högskola
* Har mycket god förståelse för svenska och engelska i tal och skrift då tjänsten kräver kommunikation på båda språken

Som person är du driven, skärpt och lyhörd, med en god förmåga att ta in ny information. Du är vetgirig och har ett inneboende driv att söka ny kunskap och kan lätt hitta nya sätt att ta dig an en utmaning. Du trivs med att arbeta självständigt i ett litet team med närhet till kollegor. För att lyckas i rollen har du ett starkt kvalitetstänk men är samtidigt orädd att ta eget initiativ.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Så snart som möjligt, med hänsyn till uppsägningstid
* Placering: Danderyd
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15011906-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till