Jobbet Dataanalytiker sökes till Kantar Sifo AB! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Dataanalytiker sökes till Kantar Sifo AB! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltid
Stockholm
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Är du systemvetare och har intresse i i visualisering? Vill du vara med och utforma marknads- och opinionsundersökningar till de största företagen i Sverige? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Information om uppdraget:

För Kantar Sifos räkning söker vi nu en Data Processor till huvudkontoret i Stockholm. Kunden, Kantar Sifo AB, är ett av Sveriges ledande marknadsundersökningföretag och ingår i en global koncern med kontor i över 80 olika nationer. De hjälper företag och organisationer med marknadsundersökningar och tillhandahåller insikter gällande medarbetar-, organisations- och ledarskapsutvecklingsfrågor. Kantar Sifo verkar inom en mängd olika branscher och organisationer så som IT & Telekom, bank och finans, bilindustrin, media, läkemedelsbranschen med flera.

Som Data Processor består arbetat av att hantera frågeformulär och urval för undersökningar via internet samt att bearbeta och sammanställa data till analysunderlag i form av tabeller och grafik. Vidare ingår arbetsuppgifter så som att hantera interna sektorspecifika rapporteringssystem för leverans av rapporter, övervaka produktionsprocessen och kommunicera genomförandet av produktion och leverans med våra konsulter. Du kommer till en början få stöd under din introduktion av de seniora kollegorna för att sedan utvecklas mot en mer självgående roll där kundkontakt kommer vara vanligt.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid och du kommer arbeta vanliga kontorstider. Du kommer att arbeta som uthyrd konsult via oss på StudentConsulting under 12 månader med stora möjligheter till övertag. Placering i vår kunds lokaler mitt i centrala Stockholm.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst en eftergymnasial utbildning med inriktning mot informationsbehandling, systemvetenskap, programmering eller liknande. Du ska ha mycket goda kunskaper i Officepaketet. Du bör ha kunskap och intresse i webbutvecklingsverktyg (HTML, CSS, Javascript, JQuery etc). Kunskaper i SQL, Dapresy, SPSS, VB/VBA samt kunskaper inom statistik är meriterande. Du behöver ha goda språkkunskaper i svenska & engelska samt vara analytisk, noggrann, fokuserad & målinriktad. För att trivas i den här rollen så behöver du vara analytisk och värdesätta struktur samt ordning och reda i ditt arbete. Vidare så vill vi att du är initiativrik, lösningsfokuserad och arbetar målinriktat framåt tillsammans med dina kollegor. Tjänsten kräver att du är flexibel, kommunikativ samt stresstålig då du ofta kommer att arbeta mot tighta deadlines. Vi kommer att rekrytera så snart vi hittar rätt kompetens då kunden önskar påbörja detta uppdrag snarast möjligt. Vänta därför inte med att skicka oss din intresseanmälan för denna tjänst. Välkommen med din ansökan nu!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40667

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare. StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare. StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag. Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Teknikintresserad och ovanligt nyfiken? Sundbyberg Academic Work
ADMINISTRATÖR TILL SWEDBANK Stockholm Academic Work
Administratör till Swedbank Stockholm Academic Work
Lösningsarkitekt Cloud Stockholm Atea
Taktisk inköpare Täby Thalamus
CNC-Operatör Stockholm Thalamus
Montör/Testare Täby Thalamus
Full stack .NET developer Stockholm Nigel Frank International
Senior Software Developer Stockholm Nigel Frank International
BI Developer - Stockholm Stockholm Nigel Frank International
Azure and Infrastructure Consultant Stockholm Frank Recruitment Group

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn001 - Stockholm).