Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Data Steward till Bonnier jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Data Steward till Bonnier på Academic Work

Data Steward till Bonnier

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Ser du det som en fantastisk möjlighet att få arbeta inom en stor mediekoncern som har marknadens bästa verktyg och genomgår en spännande digital transformationsresa genom Sveriges största mediehus? Peppad på att lära dig av och vara med på en data-driven transformations-resa och ingå i ett team som globalt vinner utmärkelser i MA communityt. Har du ett intresse för datadriven verksamhetsutveckling och att skapa affärsmöjligheter och kundengagemang med data? Sök tjänsten redan idag då vi går igenom vårt urval löpande och starten är omgående.


Om tjänsten
Som Data Steward arbetar du i det affärsnära data/Martech teamet för DI gruppen med Marketing Automation arbetet i verktyget Oracle Eloqua och med hur data ska va kopplat till tekniken. Du kommer vara en del av ett duktigt team i framkant som vunnit globala utmärkelser i communityt för sitt affärsnära och ROI inbringande marknadsarbete bland företag globalt som jobbar med Marketing Automation. Best demonstrated ROI, Best Lead Management & Best use of data är några titlar dem vunnit utmärkelser för senaste 3 åren inom Oracles Markie awards. Teamet sitter på huvudkontoret i Stockholm med spetskompetens inom många områden i närheten, t.ex MA, Dashboards, Data management, Segmentering, Scoring, Lead generering, Sälj, digital marknad, analys, kundservice, billing, CRM mfl.

I rollen kommer du att ansvara för att utveckla vår datatillgång samt data-kvalité i stort kring arbetet att bli en mer kundcentrerad organisation och med utvecklingen av vår användning av data. Bonnier jobbar med marknadens bästa verktyg kring data management, avancerad segmentering, scoring och lead generering så som Oracle Eloqua, Qlikview dashboardverktyg, SFDC & telemarketing CRM. Vi når, berör och påverkar många i Sverige och utvecklar potentialen kring rätt användning och insamling av intressedata, profildata, kundrelationer och digitala engagemang för att växa med data kring tekniken. Du kommer att ansvara för data-kvalité och få jobba med utvecklings insatser på hög och låg nivå från start för att klä på och utveckla värdet av våra datapunkter med goda chanser att hitta en framtida arbetsplats där du kan växa över tid och långsiktigt.

Till rätt person erbjuds en fantastisk möjlighet att få lära sig arbetet inom organisationen nedifrån och upp kring prenumerationer, konferenser & utbildningar med möjligheter att påverka vår utveckling enligt din förmåga. Över tid får du möjlighet att lära dig mer om hur data kopplas till professionell segmentering och data användning, lead generering, data management och scoring och hur det hänger ihop med hur vi använder data genom hela verksamheten och våra olika marknadskanaler.

Du erbjuds:

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

* Utveckla och driva på data kvalité insatser och marknadsdashboards framåt för att optimera viktiga KPIer för att stötta långsiktig tillväxt på rätt ställen.
* Stötta segmenteringsarbetet & lead genereringen kring optimerings möjligheter där det behövs mest.
* Stöttar utvecklingen av datatillgång kopplat till Marketing Automation och Bonniers data-management arbete enligt kompetens och möjligheter.
* Hitta din roll i teamet enligt din tillgänglighet och kompetens hos oss.

Vi söker dig som
Vi söker dig som långsiktigt är intresserad av att hitta en framtida arbetsplats men kan tänka dig att börja jobba enligt din tillgänglighet och förmåga att sätta dig in i arbetet. Du kanske precis är färdig med relevant utbildning eller har tidigare meriterande erfarenheter för att snabbare hitta din plats hos oss för en heltidstjänst direkt. Vi söker dig som har ett öga för detaljer som gillar att jobba med detaljdjup och lära dig mer om hur det hänger ihop med det övergripande. Som person är du positivt lagd och hungrig på att ta dig an vad som erbjuds med intresse för utvecklingsarbeten och att lära dig nytt steg för steg hos oss.

* Har Högskoleutbildning inom Medieteknik, marknadsföring, statistik eller med motsvarig relevans.
* Är flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift.
* Har ett öga för detaljer med eget driv och intresse för att förbättra saker över tid med information, insikter och data.
* Stoltserar troligt som Excel, data eller MA wizard, ninja eller guru ^^.

Meriterande om du har:
* Erfarenheter kring statistik, avancerade segmenteringsurval, målgrupper eller data management.
* Erfarenheter från att jobba med B2B-företags, prenumerations eller CRM data.
* Erfarenhet av att jobba med Scoring/data/analysmodeller i tidigare arbete.
* Erfarenhet från lead genererande arbete, eller större Marketing Automation verktyg.
* Erfarenheter från API uppsättningar eller Qlikview dashboard verktyg men är inget man måste jobbat med.

Som person gillar du att förbättra detaljerna kring ditt arbete proaktivt. Du är självgående och tar eget ansvar för att driva på utveckling av ditt eget område och arbetet i din närhet och får saker gjorda. Du trivs i samarbetet med andra och är en skärpt men prestigelös person som gillar problemlösning och kan hantera mixen mellan detaljarbete och kontakten med övrig verksamhet för att diskutera deras behov och bygga relationer och stöd kring dataarbetet. Vidare har du lätt att kommunicera och samarbeta med olika personligheter men även en analytisk förmåga där du kan skapa lösningar som passar in i helheten.

Övrig information

* Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid
* Placering: Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bonnier News önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Bonnier News och DI-gruppen hör till Bonnier AB och ansvarar för Bonniers B2B titlar och business arbete inom nyhetsbranschen och verkar inom många olika marknader med prenumerationsförsäljning. Vi har enormt mycket data och potential kring det framtida Marketing Automation arbetet och ligger långt fram mognadsmässigt med arbetet och sticker ut i Oracles globala community och med vår kompetens inom bolaget.
Bonnier News Business publicerar affärsnyheter och flera nischpublikationer riktade till beslutsfattare inom den privata och offentliga sektorn. Bonnier B2B har en omfattande portfölj av tidskrifter, nyhetsbrev, medlemstjänster, moderna digitala produkter och guider i tryckt och online format. Vi är idag väldigt framgångsrika med att sälja prenumerationer, licenser, konferenser, webinars och utbildningar i Sverige.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15063301-SE