SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Vill du bidra till framtidens försvar? på Rejlers

Vill du bidra till framtidens försvar?

Rejlers Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

ABOUT THE JOB
Rejlers Defence and Secutity (RDS) söker dig som är före detta soldat/sjöman, specialist- eller taktiskofficer inom Samband/Ledning, IT eller Logistik.

Försvarsindustrin är under uppbyggnad för att tillgodose Försvarsmaktens ökade behov av krigsförband och materiel.

För dig som är intresserad av militärteknik och vill bidra till ett starkt försvar erbjuder RDS ett flertal tjänster inom olika verksamhetsområden:

  • För soldat/sjöman finns olika typer av förbandsnära integrationsprojekt beroende på bakgrund.
  • För speciallist- eller taktiska officerare finns olika typer av uppdrag från förmåge- till förbandsutveckling.WHAT YOU GET

Gruppen består av ett 10-tal konsulter med olika lång erfarenhet från Försvarssektorn. Ledarskapet inom gruppen präglas av gemensamt arbete mot enhetens mål, uppdragstaktik inom respektive tilldelat ansvarsområde och en stor möjlighet att påverka sin egen arbetssituation.

Vi är övertygade om att mångfald och olikheter bygger framgångsrika team. Det går bra för oss och vi har en målsättning om att fortsätta växa och utvecklas tillsammans! Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats i ett bolag med stor framtidstro och högt i tak.


Som ett kvalitativt led i våra rekryteringsprocesser kommer en säkerhetsprövning genomföras på slutkandidaten.

WHO ARE YOU?

Senior konsult nivå 3-5

För dig som är etablerad i branschen kan vi erbjuda uppdrag som konsult eller senior konsult med komplexitet, ansvar och ersättning som motsvarar din kompetens och erfarenhet mot aktuella uppdrag. Rejlers defence & security har erfarenheter från systemteknisk nivå till uppdrag på strategisk internationell ledningsnivå mot exempelvis NATO.

För arbete i denna kategori ställs krav på förmåga på att kunna uppnå resultat och målsättningar utifrån principerna om målstyrning och självständigt lösande av uppgiften.

Junior konsult nivå 1-2

För dig som är intresserad av att ta dina första kliv i branschen kan vi erbjuda uppdrag som junior konsult med uppdrag anpassade för att du ska kunna leverera effekt med mindre men dock relevanta förkunskapskrav.

För dig som arbetar i denna kategori kommer du inledningsvis att stöttas och handledas av erfarna konsulter tills du i samråd med ledningen känner att du kan leverera efterfrågade resultat och känner dig trygg med dina arbetsuppgifter.Observera att arbetet kräver svenskt medborgarskap och godkänd säkerhetsprövning.

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida