Jobbet Data Scientist till ICA Sverige har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Data Scientist till ICA Sverige publicerad av ICA

Jobbet utgår om 4 dagar
Full-Time
Solna

Arbetsbeskrivning

Brinner du för data och dess affärsvärde och känner dig redo för att ta nästa steg i rollen som Data Scientist hos oss på ICA? Med cirka 3,5 miljoner svenska hushåll handlandes i våra butiker finns det oändliga möjligheter att arbeta med stora mängder data och vi är just nu på en resa där stora satsningar görs inom data science. Du kommer att ha en nyckelroll i att ta ICAs datadrivna arbete till nya nivåer i spännande och utmanande use case implementationer som kommer att göra stor skillnad för ICA och våra kunder.   

Det här är ditt blivande jobb 

”ICA har höga ambitioner för att utveckla sin kapacitet inom data science. Jag valde att vara en del av den resan eftersom få företag känner sina kunder lika väl och har möjlighet att utnyttja all sin data och ny teknik för att vara mer relevanta och göra människors vardag lite enklare.” Så beskriver Markus, Data Scientist varför han trivs så bra.  

I rollen som Data Scientist kommer du: 

  • Använda maskininlärning för att lösa affärsproblem och skapa innovativa data-drivna produkter och tjänster 
  • Utforska och experimentera med vårt stora och detaljrika data 
  • Arbeta med spännande use cases nära affärsområdesexperter, Data Engineers och andra Data Scientists i agila multikompetensteam 
  • Medverka i hela den iterativa data science-processen inklusive allt ifrån att definiera affärsmöjligheten till produktionssättning av modeller 
  • Nyttja några av de bästa verktygen och plattformarna på marknaden 
  • Komma in tidigt i ICAs stora satsning inom området med stora möjligheter att forma och påverka 

Vem är du?  

Vi söker dig som har en universitetsexamen inom datavetenskap, statistik, matematik eller motsvarande och har 2+ års erfarenhet av att arbeta affärsmässigt med data science och avancerad analys. 

Du har goda kunskaper i Python och SQL och det är meriterande om du har erfarenhet av Hadoop och Spark.

Vi söker dig som har passion för problemlösning, data och maskininlärning. Du är ambitiös, kreativ och trivs i entreprenöriell miljö där tempot är högt men vägen inte alltid är utstakad från början. Vidare är du en kommunikativ och relationsbyggande person som trivs med att samarbeta och kommunicera med kollegor från olika bakgrunder och expertisområden. Du har lätt för att inspirera andra i det du brinner för allra mest – data och dess affärsvärde!

Kontaktinformation 

Frågor om tjänsten besvaras av Anna Baecklund, [ Link removed ]  

Sista dag för ansökan 

Ansök så snart som möjligt, då vi gör löpande urval. Dock senast 29/10.

Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss? 

Ser du också möjligheterna med digital innovation? Vi tycker att det är bland det bästa som hänt vår bransch. För det gör att vi kan förenkla vardagen för så många människor därute. I nära samarbeten med varandra, för att verkligen kunna maximera allas individuella insatser i varje utmaning vi möter, skapar vi riktig kundnytta. Oavsett om vi jobbar med IT inom banktjänster, fastigheter eller kring all vår goda mat är vi nära kundens vardag. Och vi driver den digitala utvecklingen framåt inom våra olika områden. Varje dag. 

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. 

Är du nyfiken på oss och vill bli en av våra nya kollegor? Välkommen med din ansökan! 

Referens

R0011255

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till