Jobbet Data Scientist till ICA Gruppen har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Data Scientist till ICA Gruppen publicerad av ICA

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Solna

Arbetsbeskrivning

ICA Gruppen satsar stort på Data Science och AI och nu bygger vi vårt centrala spjutspetsteam- ICA Gruppen Data Science & AI! Inte bara teamet utan området avancerad analys och AI är relativt nytt för ICA vilket innebär att du får du en möjlighet att komma in tidigt på resan och vara med och bygga upp området.


Genom våra bolag ICA Sverige, Apotek Hjärtat, ICA Banken, ICA Försäkringar, ICA Fastigheter och Rimi Baltic har vi tillgång till stora mängder data. Därigenom har vi fantastiska möjligheter att skapa fördelar för våra kunder och vår verksamhet genom innovativt nyttjande av avancerad analys och AI. Som Data Scientist i vårt team arbetar du med ICA Gruppens strategiskt viktigaste projekt/use cases med samtliga bolag som spelplan. Få svenska företag kan matcha detaljrikedomen i vårt data och bredden i vår use case backlog.


Dina arbetsuppgifter
Vi bygger nu ett kompetensteam som initialt kommer att bestå av ett antal Data Scientists och en Business Translator. Tillsammans med Data Engineers och verksamhetsexperter bildar ni multidisciplinära team som med samlad superkraft driver innovativa och hållbara AI use cases från idé till produktion och effekthemtagning inom hela ICA Gruppen.


Dina huvudsakliga ansvarsområden:


  • Använda maskininlärning för att lösa problem och skapa innovativa AI-lösningar som genererar stort affärsvärde

  • Experimentera med stora datamängder från alla våra bolag för att identifiera användbara signaler i data

  • Ta en drivande och kvalitetssäkrande roll genom hela data science-flödet vilket inkluderar identifiering av affärsmöjlighet, insamling och bearbetning av data, modellering, visualisering och kommunikation av resultat till stakeholders samt inkrementell produktionssättning av AI-lösning

  • Växla mellan snabb och utforskande utveckling i experimentsfasen till strukturerad och skalbar kod, i nära samarbete med Data Engineers, i operationaliseringsfasen


Din profil
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för att skapa affärsvärde med hjälp av data, maskininlärning och AI med en universitetsexamen inom datateknik, statistik, matematik eller liknande. Du har några års erfarenhet som Data Scientist eller från en liknande roll.För att lyckas i rollen behöver du ha djupa kunskaper i Python och SQL samt ha god insikt och förståelse för agila och DevOps-baserade arbetssätt. Det är meriterande om du har erfarenhet av Spark. Det är ett stort plus om du har relevant branscherfarenhet från retail, bank eller apotek.


Som person är du analytisk, nyfiken, har stort eget driv och en ständig vilja att lära och utvecklas. Du har hög samarbetsförmåga, intresse för affärsperspektiv och gillar att utmanas och lösa komplexa problem.


Kontaktinformation


Vid frågor gällande tjänsten kontakta rekryterande chef, Andreas Ragnarsson, 010-422 03 79


Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta rekryterare, Markus Öhman 010-422 24 38


Denna rekrytering gör vi i egen regi, därför undanbedes kontakter från rekryteringsföretag.Sista dag för ansökan


Ansök så snart som möjligt, då vi gör löpande urval. Dock senast 15/12.


Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?


Ser du också möjligheterna med digital innovation? Vi tycker att det är bland det bästa som hänt vår bransch. För det gör att vi kan förenkla vardagen för så många människor därute. I nära samarbeten med varandra, för att verkligen kunna maximera allas individuella insatser i varje utmaning vi möter, skapar vi riktig kundnytta. Oavsett om vi jobbar med IT inom banktjänster, fastigheter eller kring all vår goda mat är vi nära kundens vardag. Och vi driver den digitala utvecklingen framåt inom våra olika områden. Varje dag.


ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.


Är du nyfiken på oss och vill bli en av våra nya kollegor? Klart du är! Välkommen med din ansökan!


Referens

R0009491

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till